Carel Lurvink doorstaat jaarlijkse ISO 9001 en 14001 audit met glans

Carel Lurvink doorstaat jaarlijkse ISO 9001
Ons kwaliteits- en milieubeleid is gekeurd en gecertificeerd. Met deze ISO certificeringen staan wij voor kwalitatief hoogwaardige producten en duurzame bedrijfsvoering. Carel Lurvink wordt jaarlijks gecontroleerd tijdens een controleaudit en om de drie jaar volledig gekeurd.

In juni 2017 zijn wij gecertificeerd volgens de nieuwste normen op het gebied van ISO 9001:2015 (kwaliteit) en ISO 14001:2015 (milieu). Jaarlijks wordt er een controleaudit uitgevoerd door TÜV Nederland om te boordelen of wij als organisatie nog steeds voldoen aan de strenge eisen van de ISO norm en of er eventueel aandachtspunten en/of afwijkingen zijn. Afgelopen april zijn wij weer met vlag en wimpel geslaagd voor de controleaudit.

Kwaliteitsmanagement

We jagen altijd de hoogst haalbare kwaliteit van onze producten en diensten na. Om die kwaliteitsbeleving blijvend als norm te borgen, maken wij gebruik van het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Belangrijke onderdelen zijn bijvoorbeeld het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken en het in kaart brengen van risico’s en kansen.

Aandacht voor het milieu

Goede omgang met het milieu is essentieel voor onze en toekomstige generaties. Daarom nemen wij als organisatie graag onze verantwoordelijkheid en zijn wij o.a. ISO 14001 gecertificeerd. Niet alleen tonen wij daarmee aan dat wij voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, het betekent ook dat wij structureel aandacht besteden aan het milieu in onze bedrijfsvoering. Door o.a. zonnepanelen op ons dak en het rijden in elektrische auto’s verminderen wij onze CO2-uitstoot.

Gerelateerde artikelen