Carel Lurvink enthousiast deelnemer aan de "Week van de Logistiek"

Week van de logistiek
Een kijkje in de keuken bij Carel Lurvink

Twente is een belangrijke logistieke hotspot in Nederland. De sector groeit hard. Er zijn veel kansen voor zowel bedrijven als toekomstige werknemers. Tijdens de Week van de Logistiek hebben wij onze deuren geopend om verschillende doelgroepen een kijkje in de keuken te geven van Carel Lurvink. Op 15 en 16 maart hebben we 2 groepen ontvangen tijdens de “Werkpleindag” en de “Doe-ochtend”.

Werkpleindag

Tijdens de Werkpleindag op 15 maart hebben we 25 personen op bezoek gehad die ingeschreven staan bij de Werkpleinen in Almelo, Enschede en Hengelo. Na een warm ontvangst met koffie en krentenwegge en een korte introductie van Julius Lurvink zijn we aan de slag gegaan. Met een bedrijfspresentatie en een rondleiding hebben we geprobeerd mensen meer inzicht te geven in de logistieke processen van Carel Lurvink.

Onze Operationeel Manager Dennis Pals gaf een rondleiding door de verschillende magazijnen. Hij vertelde meer over de opslag van vloeistoffen, het transport en het scannen en pakken van orders.

Marketing & Communicatie manager Joris Krabbenborg gaf de deelnemers meer informatie over Carel Lurvink en zijn producten en diensten. Ook vertelde hij over het 125-jarig bestaan en de omschakeling van borstelfabriek naar servicegerichte groothandel met webshop en een online bestelsysteem.

We vonden het erg leuk om hieraan mee te werken en mensen kennis te laten maken met ons mooie bedrijf. Ook goed om te zien dat de deelnemers enthousiast waren en ons bestookten met kritische vragen over recycling en logistieke processen.

Doe-ochtend

Op 16 maart hebben we wederom onze deuren geopend. Dit keer voor scholieren die een carrière in de logistiek overwegen. Zo’n 20 scholieren hebben kennisgemaakt met Carel Lurvink in al zijn facetten. Met hetzelfde programma als op de Werkpleindag was er toch een totaal andere dynamiek in de groep. Leuk om te merken dat een jongere generatie beziggehouden wordt door totaal andere zaken.

Afsluitend willen we iedereen bedanken voor een bezoek aan onze organisatie. Heel veel plezier met de Carel Lurvink goodiebag en hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren. Logistiek is een mooi vak!

Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf

Werken bij Carel Lurvink betekent werken bij een ambitieus familiebedrijf dat opgericht is in 1893. Samen met collega’s draag je dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Bij Carel Lurvink krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij besteden aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Zelfstandigheid wordt gestimuleerd en we hebben de overtuiging dat een goede werksfeer de beste resultaten oplevert. Dát maakt het werken bij Carel Lurvink zo bijzonder! Heb je vragen over werken bij Carel Lurvink, neem dan contact op met Floortje Koobs (HR) via [email protected].

Gerelateerde artikelen