Carel Lurvink enthousiast partner van de Week van de logistiek

De week van de logistiek bij Carel Lurvink
Een kijkje in de keuken bij Carel Lurvink

Carel Lurvink enthousiast partner van de “Week van de Logistiek”

Twente is een belangrijke logistieke hotspot in Nederland. De sector groeit hard. Er zijn veel kansen voor zowel bedrijven als toekomstige werknemers. Tijdens de Week van de Logistiek openen wij onze deuren om werkzoekenden en middelbare scholieren een kijkje in de keuken te geven van Carel Lurvink.

Vmbo doe-dag

Op donderdag 14 maart krijgen wij 23 vmbo-scholieren op bezoek. Deze derdejaars scholieren moeten nog een keuze maken voor een bepaalde richting om hun mbo-opleiding te vervolgen. Daarom nemen wij hen mee in onze logistieke wereld en laten wij ze ervaren hoe het is om in de logistiek te werken. Dat betekent ook daadwerkelijk enkele werkzaamheden uitvoeren. Handjes uit de mouwen en doen! Samen, zo doen wij dat!

Werkplein-dag

Op vrijdag 15 maart komen er 15 werkzoekenden op bezoek die ingeschreven staan bij Werkplein Twente. We nemen de werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt bij de hand en laten hen vooral het praktische gedeelte zien: Hoe ziet een werkdag eruit? Wat wordt er zoal gedaan? Welke logistieke functies zijn er? Hoe wordt iemand ingewerkt? Waarom is veilig werken zo belangrijk?

Het vak van logistiek medewerker is een mooi vak en er zijn genoeg kansen in de huidige markt. Dat laten wij deze week zien door een rondleiding door ons 12.500 m2 grote magazijn. Robin Wevers (Logistiek Manager) en Bjorn Albersen (Warehouse Teamleider) geven met uitleg over ons logistieke proces: Hoe regelen wij ons transport? Hoe zorgen wij dat goederen veilig en efficiënt worden opgeslagen? Hoe zorgen wij samen met een team van gemotiveerde collega’s dagelijks dat onze klanten op tijd hun producten ontvangen? Na deze week hebben we twee belangrijke doelgroepen voor de toekomst van de logistiek inzicht gegeven in de logistieke processen.

We werken ook dit jaar weer met veel enthousiasme mee aan de Week van de logistiek. Door een samenwerking als deze komen we samen met andere logistieke bedrijven, scholen en Werkplein Twente tot de juiste match tussen vraag en aanbod van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel in de logistiek.

Wij willen alle deelnemers alvast bedanken voor het bezoek aan ons familiebedrijf! We hopen dat we jullie kunnen inspireren. Logistiek is een mooi vak!

Werken bij Carel Lurvink, een ambitieus en innovatief familiebedrijf

Werken bij Carel Lurvink betekent werken bij een ambitieus familiebedrijf dat opgericht is in 1893. Samen met collega’s draag je dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van de organisatie en de tevredenheid van onze klanten. Bij Carel Lurvink krijg je de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij besteden aandacht aan je functioneren, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Zelfstandigheid wordt gestimuleerd en we hebben de overtuiging dat een goede werksfeer de beste resultaten oplevert. Dát maakt het werken bij Carel Lurvink zo bijzonder! Heb je vragen over werken bij Carel Lurvink, neem dan contact op met Floortje Koobs (HR) via [email protected]

Gerelateerde artikelen