Carel Lurvink migreert webshop naar nieuw platform voor nog meer bestelgemak

Carel Lurvink migreert webshop naar nieuw platform voor nog meer bestelgemak
Persoonlijke ervaring, juist assortiment en kennisdeling
Op donderdag 21 juli starten we met de migratie van onze webshop naar een nieuw platform. Ons doel? U nog meer bestelgemak en een persoonlijke en professionele ervaring bieden. De migratie verloopt in stappen, zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

De eerste veranderingen zijn vooral gericht op de voorkant van de webshop. Dus alles wat u ziet als u onze site bezoekt. Zo landt u direct op de speciaal voor uw sector ingerichte webshop, waar u producten en informatie ziet die voor u van belang zijn. Wat direct opvalt - naast de kleur - is de header. De blogs en het kenniscentrum hebben hier een prominentere plek gekregen en ook de informatie over het online bestellen is makkelijker te vinden.

Maar niet alleen de header, ook de rest van de homepage is geheel in de sectorkleur. Mocht u onverhoopt toch op de verkeerde pagina belanden? Dan kunt u eenvoudig wisselen, door links bovenaan de website de juiste sector te kiezen.

Snelle laadtijden en betere zoek- en filtermogelijkheden

De komende periode worden er aan de achterkant van de webshop veel wijzigingen doorgevoerd. Dit zijn veranderingen die u echt gaat merken, zoals snelle laadtijden en betere zoek- en filtermogelijkheden.

Online bestelportal Mijn Carel Lurvink

Verder staat er dit najaar nog een grote update van ons online bestelportal 'Mijn Carel Lurvink' op de planning. We kunnen al een kleine sneak preview geven:
Op dit moment kunt u in ons online bestelportal Mijn Carel Lurvink o.a. uw bestellingen plaatsen, budgetten instellen en facturen en rapportages downloaden. De komende maanden worden hier veel opties aan toegevoegd.

Mijn Carel Lurvink wordt een complete suite, waar u alle informatie en functionaliteiten kunt vinden die u nodig heeft. Zo is het straks bijvoorbeeld zeer eenvoudig om producten te retourneren en de status hiervan in te zien. Ook kunt u vanuit Mijn Carel Lurvink door de catalogus bladeren en belangrijke documenten, zoals veiligheidsinformatiebladen, werkplannen en productbladen, downloaden. En hebben wij informatie die voor u van belang is, zoals een goede aanbieding, een nieuw product of een interessant blog? Dan kunnen wij dit via Mijn Carel Lurvink met u delen. Eenmaal ingelogd krijgt u hier automatisch bericht van.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie? Neem contact op met uw Sector Specialist of onze afdeling Sales Support via 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar [email protected].

Gerelateerde artikelen