Carel Lurvink neemt activiteiten Gruno Breda over

Overname Gruno
Carel Lurvink heeft de activiteiten van Gruno Breda overgenomen. Op woensdag 24 april hebben de directies van beide bedrijven de vereiste stukken ondertekend. Gruno Breda, groothandel in schildersbenodigdheden, is vanaf nu onderdeel van de Carel Lurvink-organisatie.

Deze overname betekent voor Carel Lurvink een uitbreiding van het schildersassortiment. “Dankzij het brede productaanbod en de kennis van Gruno Breda kunnen wij klanten in de schildersbranche nog beter van dienst zijn”, aldus Caspar Lurvink, directeur van Carel Lurvink. “Naast onze CaluPaint verfrollers en kwasten, kunnen organisaties nu bij ons terecht voor o.a. schuurmachines, verfafbranders en behanggereedschap.”

Ruud Bruijns, directeur Gruno Breda: “Na ruim 48 jaar is het tijd geworden voor mij en mijn vrouw om een stapje terug te doen. We hebben goed gekeken hoe we onze dienstverlening kunnen continueren en zijn op zoek gegaan naar een betrouwbare partner. Hierbij heb ik het belang van onze klanten altijd vooropgesteld. In gesprekken met Carel Lurvink bleek dat wij een gedeelde visie hebben over de wijze waarop een optimale dienstverlening ingericht zou moeten worden. Met een gerust hart draag ik dan ook de activiteiten van Gruno Breda over aan Carel Lurvink.”

Ruud Bruijns treedt in dienst van Carel Lurvink en blijft contactpersoon voor de klanten van Gruno Breda. Deze klanten kunnen nu gebruikmaken van ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Ook deze bestellingen worden voortaan verwerkt op onze hoofdvestiging in Enschede, waarbij wij ernaar streven bestellingen binnen 24 uur te leveren.

Gerelateerde artikelen