Carel Lurvink neemt Cleanology over

Cleanology overgenomen door Carel Lurvink
Op 31 december 2015 heeft Carel Lurvink de activiteiten overgenomen van Cleanology. “Omdat Carel Lurvink jarenlang de opslag en transport verzorgde voor Cleanology, was Carel Lurvink de meest logische keuze voor mijn opvolging”. Aldus Rimmert van der Veen. “De persoonlijke benadering en servicegerichtheid van Carel Lurvink gaven de doorslag voor mijn besluit”. Rimmert, zoals zijn klanten hem kennen, blijft een adviserende rol vervullen achter de schermen bij Carel Lurvink. 

Rimmert heeft producten ontwikkeld, die zowel een reinigende als desinfecterende werking hebben. Het meest bekende product is Praktisan. Praktisan reinigt en desinfecteert in 1 handeling en heeft het wettelijk toegangsnummer 12961N. 

Met deze overname biedt Carel Lurvink de klanten van Cleanology een optimaal pakket van producten, die de werkomgeving schoon & veilig maken. Daarnaast profiteren de klanten van Carel Lurvink van de kennis die de overname van Cleanology met zich meebrengt.

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren