Carel Lurvink ontvangt opnieuw predicaat Hofleverancier

Hofleverancier
Wij hebben opnieuw het predicaat Hofleverancier in ontvangst mogen nemen. Deze eretitel werd tijdens het 100-jarig bestaan in 1993 voor het eerst uitgereikt aan Carel Lurvink.

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

Op dit moment zijn ruim 400 Nederlandse bedrijven gerechtigd het Koninklijk Wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te voeren. De Koning kent dit recht toe aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in de regio. Deze organisaties moeten minimaal honderd jaar bestaan en zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.

Kroon op het werk

Caspar en Julius Lurvink, eigenaren Carel Lurvink: “In 1993 is het predicaat Hofleverancier door de Commissaris van de Koningin uitgereikt aan Harrie Lurvink, onze vader. De afgelopen 25 jaar hebben wij deze titel met trots gevoerd. Alle controles die we in 2018 hebben gehad - het jubileumjaar waarin we ons 125-jarig bestaan hebben gevierd - hebben we met goed gevolg doorstaan. De bestendiging van deze titel voor de komende 25 jaar is voor ons, de vierde generatie Lurvink, de kroon op het werk.”

Gerelateerde artikelen