Carel Lurvink vertaalt klantwens Isala

Medical - Referentie Isala
Desinfectiemop is de perfecte oplossing
Een mop om vloeren snel en grondig te desinfecteren. Dat was waaraan het binnen het toch uitgebreide schoonmaakequipment van Isala nog ontbrak. Waar meerdere leveranciers niet aan deze wens konden voldoen, bood Carel Lurvink uitkomst. “We hebben precies de desinfectiemop gekregen die we zochten.”

Justin Eilander, Operationeel Leidinggevende binnen de Keten Patiëntenservice, is prima te spreken over de mop die Carel Lurvink in samenwerking met zijn medewerkers ontwikkelde. “We misten een dergelijk product al langer in ons assortiment. We hebben de vraag neergelegd bij een aantal van onze grotere leveranciers, maar daarvan kon er geen een aan onze wens voldoen.” Wel was één van de leveranciers zo sportief om Justin aan te geven waar hij wél kans van slagen had: bij Carel Lurvink.

Goede bekende

De organisatie uit Enschede was overigens geen onbekende voor Justin en zijn collega’s. “Carel Lurvink is al jaren een gewaardeerde relatie en leverancier van ons, maar op een wat specifiekere schaal. We hebben ze door de jaren heen leren kennen als een betrouwbare en klantgerichte organisatie. Ze weten zich goed in te leven in problemen waar je in de dagelijkse praktijk van het schoonmaken in de gezondheidszorg tegenaan loopt.”

Een afspraak was snel gemaakt. Justin: “We hebben intern een ‘desinfectieteam’ samengesteld. Dat heeft al onze wensen gedetailleerd in kaart gebracht en een overzicht gemaakt van mogelijke knelpunten en problemen. Die inventarisatie hebben we voorgelegd aan Rein Hoornstra, onze contactpersoon bij Carel Lurvink. Die zag meteen kansen en mogelijkheden.”

Prototype

Justin en zijn team waren blij verrast door de snelle vervolgactie van Carel Lurvink. “Binnen een maand na ons eerste gesprek kwam Rein al met een prototype. Hij had snel kunnen schakelen met een producent die erg enthousiast bleek over het plan. We konden dus heel snel de testfase in. In een hal hebben we een fors oppervlak afgezet en in vlakken verdeeld. Elk vlak hebben we op een andere manier bevuild. De mop bleek prima te voldoen. Carel Lurvink is duidelijk een bedrijf dat méér doet dan alleen materialen en middelen verkopen”, stelt Justin.

“De vak- en productkennis is een belangrijke toegevoegde waarde waar we graag gebruik van maken. Met de desinfectiemop heeft Carel Lurvink zich bij ons verder op de kaart gezet als partner. We zijn blij met het resultaat; mede dankzij de nieuwe mop kunnen we kruisbesmetting voorkomen en verminderen we de kans op uitbraken.”

Gerelateerde artikelen