Correct op- en afzetten van een mondmasker

Letterlijk van levensbelang
De juiste persoonlijke beschermingsmiddelen zijn van levensbelang om de verspreiding van Covid-19 te beperken. Zo biedt een ademhalingsbeschermingsmasker bescherming tegen micro-organismen die in de lucht zweven doordat iemand bijvoorbeeld hoest of niest.

Om goed beschermd te zijn, moet het masker wel goed aansluiten op uw gezicht, anders kunt u alsnog ongefilterde, vuile lucht via de randen inademen. Op de verpakking van een mondmasker staat aangegeven hoe u het masker op moet zetten. Maar we lopen de stappen in onderstaande video graag nog eens met u door.

FFP2 mondmaskers uit voorraad leverbaar

U kunt bij ons terecht voor medische mondmaskers van het merk CaluGuard. Deze zijn gemaakt van drielaags spatbestendig materiaal, waarbij de middelste laag van superieure kwaliteit is. Deze laag bevat filterpapier met een hoge dichtheid. Neemt u het zekere voor het onzekere en kiest u liever voor FFP2 mondmaskers? Dan kunt u deze ook bij ons bestellen. Onze FFP2 mondmaskers voldoen aan alle normen en zijn CE-gecertificeerd.

Handhygiëne

Naast het correct op- en afzetten van een mondmasker is goede handhygiëne erg belangrijk in de strijd tegen het coronavirus. Download daarom onze infographic met de verschillende stappen om uw handen te wassen of te desinfecteren en lees onze blog met tips om wegwerphandschoenen niet te scheuren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over mondmaskers of andere artikelen die de verspreiding van het coronavirus kunnen helpen voorkomen, neem dan contact met onze afdeling Sales Support via 053 - 434 43 43 of mail naar [email protected]

Gerelateerde artikelen