De perfecte schoen voor de foodsector

veiligheidsschoenen voor de foodsector
De Bata ACT
Als u werkzaam bent in de foodsector, moeten schoenen goede bescherming bieden tegen vallende en scherpe voorwerpen en uitglijden. Of u nu werkt in een voedselverwerkingsfabriek of de zuivelindustrie, hygiëne is essentieel. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste schoenen voor in de voedingsindustrie? Dat zetten we graag voor u op een rijtje.

Veiligheidsschoenen met beschermende neus en antipenetratie zool beschermen uw voeten tegen vallende en scherpe voorwerpen die op de vloer kunnen liggen. Daarnaast moeten schoenen makkelijk schoon te houden zijn zodat bacteriën niet worden verspreid. Daarom zijn schoenen met een glad oppervlak van microvezel en een antibacteriële voering aan te raden.

Goede antislip zolen helpen vallen en uitglijden voorkomen. Onmisbaar bij verraderlijk gladde vloeren. Werkt u vaak in een natte omgeving? Waterafstotende schoenen zijn dan aan te bevelen. Hiermee blijven uw voeten droog.

Comfort is geen overbodige luxe

Als u dag in dag uit op de benen bent, zijn lekker zittende schoenen geen overbodige luxe. Naast een goede pasvorm, moeten ze comfortabel lopen en van een geschikt materiaal gemaakt zijn. Met de juiste schoenen voorkomt u niet alleen pijnlijke of vermoeide voeten, u kunt ook langer scherp en fit uw werk doen. Daarnaast corrigeert de juiste schoen een verkeerde houding waarmee u op de lange termijn lichamelijke klachten zoals rug-, spier- en gewrichtspijn voorkomt.

De ACT-lijn van Bata voor de voedingsindustrie

Met de ACT 156, 157 en 158 ESD (S3) kunnen wij u voorzien van de perfecte schoen voor uw werk. De correcte pasvorm en gebruikte technieken helpen u en uw voeten fit en comfortabel de dag door. De stalen veiligheidsneus en FlexGuard® kunststof antipenetratie zool beschermen tegen vallende en scherpe voorwerpen en stootgevaar. De waterafstotende, maar ademende, materialen houden uw voeten droog. Vieze geurtjes krijgen geen kans door de Odor Control voering die bacteriën voor 99,9% bestrijdt. Niet onbelangrijk: de SRC antislip zolen voorkomen dat u uitglijdt. Na het werk, reinigt u de veiligheidsschoenen gemakkelijk. Verkrijgbaar in twee wijdtes.

Wilt u graag meer informatie over deze werkschoenen voor de voedingsindustrie? Neem dan contact met ons op: 053 - 434 43 43 of [email protected].

Ook interessant

Beluister Carel de Podcast: Veiligheidsschoenen: tips voor de aanschaf én voor het verlengen van de levensduur

Gerelateerde artikelen