Dunlop sneaker fit laarzen: comfort en veiligheid, de hele dag!

Industry - Dunlop sneaker fit - comfort en veiligheid de hele dag v2
Ultieme ondersteuning en maximale bescherming
Bent u op zoek naar laarzen die u de hele dag kunt dragen? De nieuwste generatie werklaarzen van Dunlop bieden dankzij de sneakerpasvorm ongeëvenaard comfort, ondersteuning en maximale bescherming. En dankzij het ruime assortiment, vindt u altijd de laars die bij uw werkzaamheden past.

Dunlop sneaker fit: laarzen met de perfecte pasvorm

Dunlop sneaker fit laarzen sluiten perfect aan rondom uw voet. Dit voorkomt wegglijden van de hiel en helpt uitglijden, struikelen en vallen verminderen. Zelfs tijdens de meest veeleisende omstandigheden. Het flexibele bovenwerk zorgt voor extra loopcomfort.

Deze laarzen hebben een strakkere pasvorm dan u gewend bent. Koop daarom een sneaker fit laars in uw eigen schoenmaat. Zit u tussen twee maten in? Dan raden we aan om een maat groter te nemen.

Wanneer kiest u voor Dunlop laarzen met een classic fit?

Moet u regelmatig uw laarzen aan- en uittrekken? Dan is een Dunlop laars met een klassieke pasvorm een goede optie. Deze laarzen hebben namelijk een royalere pasvorm en zijn daardoor gemakkelijk aan en uit te trekken. Uiteraard wel met de bescherming die u van Dunlop gewend bent.

Een laars met classic fit biedt elk type voet genoeg ruimte rondom het hielgebied en van de enkel tot de teen. Doordat ze wat ruimer vallen, kiezen veel mensen ervoor om een maatje kleiner te dragen dan hun normale schoenmaat.

Langdurig frisse voeten dankzij Purofort

Purofort is het unieke Dunlop materiaal met miljoenen gelijkmatig verdeelde luchtkamers. Dit materiaal is extreem licht. Purofort laarzen zijn tot wel 35% lichter dan laarzen van pvc, rubber of PU. Ook is dit materiaal thermisch isolerend. Hierdoor blijven uw voeten warm in de meest koude omstandigheden en fris als het warm is. Purofort is uitzonderlijk sterk en flexibel. Deze laarzen gaan daarom een stuk langer mee. Dankzij het lichte gewicht en de flexibiliteit heeft u minder snel last van vermoeide voeten.

Acifort voor optimale bescherming en comfort

Acifort is een unieke uitvinding van Dunlop en is een combinatie van pvc, nitrilrubber en polymeren. Het nitril zorgt voor een langere levensduur van de laarzen en maakt ze beter bestand tegen olie, vet, bloed en chemicaliën. Polymeren zorgen voor flexibiliteit, waardoor het comfort toeneemt.

Nieuwe norm voor veiligheidsschoenen en -laarzen

Vanaf maart 2023 is er een nieuwe Europese norm voor veiligheidsschoenen: EN ISO 202345:2022. Alle veiligheidsschoenen en -laarzen die nu op de markt komen, moeten volgens de nieuwste norm gecertificeerd zijn. In ons blog vindt u een handig overzicht met de verschillende categorieën en vereisten. Zo kiest u eenvoudig de laars die past bij uw werkzaamheden en de bijbehorende risico's. 

Dunlop sneaker fit laarzen bestellen

Bestel uw Dunlop sneaker fit laarzen direct online. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste laars? Neem dan contact op met onze Customer Solution Specialisten. Zij helpen u graag verder.

Gerelateerde artikelen