Een dag op pad met Tim Doornheim

Een dag op pad met Tim Doornheim
De werkdag van Tim Doornheim

In deze rubriek gaan we elke editie een dag op pad met een van de medewerkers van Carel Lurvink. In deze editie de eer aan Supervisor Warehouse Tim Doornheim.

Tim is 33 jaar en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Enschede. Sinds augustus 2017 werkt hij bij Carel Lurvink in het magazijn. Zijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het controleren van binnenkomende goederen en het verwerken en bezorgen van orders. Hij helpt zijn collega’s op de werkvloer graag en is bhv’er. “Voor mij is Carel Lurvink het perfecte bedrijf. Ik voel me gewaardeerd en er hangt altijd een gemoedelijke sfeer. En het bedrijf is volop in beweging, er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden. Sinds dit jaar is hij gestart als Supervisor in het warehouse, een mooie stap in zijn ontwikkeling. Het belangrijkste is dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Dat hoop ik nog vele jaren te doen”, aldus Tim.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Werken in de logistiek of transport?

Er zijn veel kansen op banen in de sector Logistiek & Transport. Het UWV verwacht ook dat de vraag naar personeel binnen deze sector de komende jaren zal stijgen. Kortom volop kansen op een baan! Overweeg jij een overstap naar de transport en Logistiek? En wil jij weten welke banen er zijn? Of wil je graag doorgroeien naar een andere functie binnen logistiek? En wil jij weten welke scholing hiervoor nodig hebt? Volg dan vandaag van 15:30 uur tot 17:00 uur de webinar ‘Ontdek de logistiek’ via https://www.weekvandelogistiek.nu/experienceday1/

Meer weten over werken bij Carel Lurvink? Neem dan contact op met onze HR afdeling via [email protected].

Gerelateerde artikelen