Eenvoudig overstappen op de reinigings- en desinfectiemiddelen van Diversey

Eenvoudig overstappen op de reinigings- en desinfectiemiddelen van Diversey
Zorgeloos Diversey gebruiken
Overstappen op de reinigings- en desinfectiemiddelen van Diversey kan veel voordeel opleveren. Vaak zien bedrijven echter op tegen een dergelijke overstap, vooral vanwege de tijd en moeite die het kost. “Dat begrijpen wij heel goed, maar in de praktijk valt dit reuze mee. Wij geven namelijk volledige ondersteuning tijdens het overgangsproces en bieden bovendien een vrijblijvende testperiode aan”, vertelt Jago van Vliet, Sector Specialist Pharmacy & Food bij Carel Lurvink.

Diversey biedt wereldwijd totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne. Evenals bij Carel Lurvink staan hoge kwaliteitsnormen en duurzaamheid hierbij voorop. “Ze zijn bovendien ruim vertegenwoordigd in de voedingssector en kennen deze branche van binnen en buiten. 

Door de producten van Diversey via Carel Lurvink af te nemen, combineert men het beste uit twee werelden. Enerzijds de kostenbesparing en een bijdrage aan duurzaam ondernemen, anderzijds heeft men een betrouwbare leverings- en kennispartner. Én altijd gemakkelijk toegang tot de juiste documenten die belangrijk zijn voor de certificering. Handig bij bijvoorbeeld audits. Om deze redenen kiezen ook organisaties die Diversey al gebruikten er bewust voor om deze producten voortaan via ons af te nemen.”


Inventarisatie en test

“We starten steevast met een inventarisatie op de betreffende locatie waarbij we alles goed onder de loep nemen. Wat kan efficiënter, wat kan voordeliger, zijn er problemen zoals vuil dat niet men niet verwijderd krijgt? Wil men met alle producten overstappen of liever beginnen met één product? Daarna brengen we voor elke ruimte exact in kaart welke producten en methodes zo efficiënt en optimaal mogelijk schoonmaken. Is men akkoord met ons voorstel, dan starten we een testperiode voor een tijdsduur die de klant wenst. Tijdens deze periode begeleiden we bij het juiste gebruik van de middelen. En als dat nodig is, passen we tussentijds de doseringen of het product aan. Dit alles natuurlijk geheel vrijblijvend”.

De overstap op Diversey

“Wil men na de testperiode graag overstappen op Diversey, dan richten wij voor de klant ons online bestelportal in. Daarnaast maken we goede afspraken over onder andere leveringen, retouremballage en voorraadbeheer. Diversey zorgt voor de levering en validering van de doseersystemen en verzorgt een training voor de medewerkers.”

Blijvende service

Na een eerste periode wordt er een evaluatie ingepland. Maar het is altijd mogelijk om tussentijds aanpassingen aan producten of doseringen door te voeren. “Uiteraard blijven wij altijd beschikbaar voor vragen of oplossingen. Na afloop vertellen de klanten mij vaak dat de overstap reuze meeviel en ze het veel eerder hadden moeten doen. Ook de bedrijven die Diversey al gebruikten, maar ze nu via ons afnemen, zijn blij met onze directe lijnen en logistieke mogelijkheden. Ze kunnen nu sneller en beter op maat bestellen. En in dringende gevallen kunnen wij snel schakelen.”

Zorgeloos overstappen

  • Vrijblijvende testperiode
  • Inclusief training personeel
  • Professionele inventarisatie van uw locatie
  • Ook stap-voor-stapovergang mogelijk

Meer lezen over de overstap op de reinigings- en desinfectiemiddelen van Diversey? In onze folder vindt u een handig stappenplan.  


Gerelateerde artikelen