Gasten jubileumfeest Carel Lurvink doneren ruim 14000 euro aan goede doelen

Gasten jubileumfeest Carel Lurvink doneren ruim 14.000 euro aan goede doelen
Op 30 juni vierden wij ons 125-jarig jubileum en de opening van de nieuwbouw. Aan genodigden die een geschenk wilden meebrengen werd een donatie voor de door ons uitgekozen goede doelen gevraagd. In totaal hebben onze gasten meer dan 14.000 euro geschonken!

In elk servicecenter werd een goed doel uit de regio uitgekozen. Medewerkers van de vestiging in Enschede wilden Stichting Kans voor een Kind ondersteunen, Hilversum koos voor de Dierenambulance Gooi en Vechtstreek en in Winschoten ging de sympathie uit naar Cosis (voorheen NOVO Winschoten). Vorige week zijn de cheques overhandigd en hebben de drie goede doelen elk maar liefst 4.750 euro mogen ontvangen.

Caspar en Julius Lurvink: “Heel erg bijzonder dat we dankzij onze gasten zo’n ontzettend mooi bedrag hebben kunnen schenken. We willen iedereen nogmaals bedanken, ook namens de goede doelen, en we zijn ervan overtuigd dat deze donaties goed besteed worden.”

Gerelateerde artikelen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren