Geelen Beton: 'Zoek je iets speciaals? Kijk dan eerst bij Carel Lurvink'

Industry - referentie Geelen Beton nieuw
Een toonaangevende aanbieder van hightech betonoplossingen

Net als Carel Lurvink is Geelen Beton een echt familiebedrijf. In 1923 werd het fundament voor het bedrijf gelegd in het Limburgse Posterholt. Inmiddels is Geelen uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van hightech betonoplossingen voor de kantoor- en woningbouw in heel Nederland. Stan Cremers is als magazijnbeheerder verantwoordelijk voor de inkoop van alles wat de meer dan 300 medewerkers nodig hebben om hun werk te doen. In zijn zoektocht naar een speciale structuurroller kwam hij met Carel Lurvink in contact. Dat is inmiddels 5 jaar (en heel wat bestellingen!) geleden.

Speciale structuurroller


“Wij werken onze betonelementen af met een bepaalde structuur. Dat doen we met speciale, extra brede structuurrollers. Helaas ging het bedrijf waar ik de rollers kocht failliet en moest ik op zoek naar een andere leverancier. Dat bleek nog niet zo eenvoudig. Ik kon ze nergens vinden - tot ik op de website van Carel Lurvink terechtkwam. Daar vond ik exact de rollers die ik nodig had. Carel Lurvink had ze standaard in het assortiment, alleen niet in de hoeveelheden die wij nodig hebben. Maar dat bleek geen probleem. De voorraad werd snel aangevuld en sindsdien zijn de rollers altijd leverbaar. De eerste indruk die Carel Lurvink maakte, was dan ook meteen erg goed. De samenwerking beviel zelfs zo goed, dat ik sindsdien veel meer bij Carel Lurvink ben gaan inkopen.”

Premium A+ producten

“De structuurrollers die we nu inkopen, zijn van het Premium A+ merk van Carel Lurvink. Dat merk zorgt ervoor dat ik vaak producten kan vinden die andere leveranciers niet hebben. Carel Lurvink maakt ze immers zelf, het zijn hun eigen producten.
De rollers zijn bijvoorbeeld onderdeel van de CaluPaint lijn, die bestaat uit de meest uiteenlopende schildersbenodigdheden. We kopen ook CaluClean artikelen. Dat is een assortiment professionele schoonmaakmiddelen. Daarnaast ben ik fan van de CoolDry werkhandschoenen uit de CaluGuard productlijn. Daarvan gebruiken we er wel 1.000 per week! Juist omdat we er zoveel van gebruiken, is de prijs belangrijk. En deze handschoenen zijn prettig scherp geprijsd.”

Snelle levering

“Ik koop nu van alles in bij Carel Lurvink. Van verfborstels tot plamuurmessen. En van schoonmaakmiddelen tot lepeltjes en soepkommen. Eén van de grote voordelen is dat je alles eenvoudig online kunt bestellen en dat alles erg snel wordt geleverd. Voor heel veel dingen geldt zelfs dat als ik ze voor 17.00 uur via de webshop bestel, ik ze de volgende ochtend al om 10.00 uur in huis heb. Die service is mij veel waard. Want als ik iets snel nodig heb, weet ik zeker dat ik het de volgende dag ook echt heb. Bij de meeste andere leveranciers is de levertijd langer.”

Regelmatig contact

“Als we iets nieuws nodig hebben, kijk ik altijd even op de website van Carel Lurvink. Meestal vind ik daar meteen alle informatie die ik nodig heb. Kom ik er niet uit, dan bel ik de buitendienstman en dan krijg ik een monster om te kijken of het product voldoet. Carel Lurvink neemt ook een paar keer per jaar contact met ons op om de samenwerking door te nemen. Maar eigenlijk is dat niet eens nodig, het gaat allemaal prima. We zien elkaar sowieso ieder jaar tijdens de Military Boekelo-Enschede. Dat is een paardenevenement dat door Carel Lurvink wordt gesponsord. Wij krijgen hiervoor altijd een uitnodiging waar we graag op in gaan. Het is een mooi evenement én een mooie kans om iedereen weer even te spreken.”

Overzichtelijk bestelsysteem

“Carel Lurvink denkt ook altijd met ons mee. Een enkele keer bestel ik bijvoorbeeld wel eens iets dat moet worden afgeleverd bij onze andere vestiging. Daarvoor heeft Carel Lurvink een tweede adres in het online bestelsysteem aangemaakt. In dat systeem kan ik trouwens altijd alles terugvinden. Ik kan oude bestellingen terugzien, ik kan bestellingen sorteren op datum en ik kan rapportages van bestellingen over bepaalde periodes maken. Daarvoor hoef ik dus nooit iemand bij Carel Lurvink te bellen, ik kan het allemaal zelf.”

Betrouwbare partner

“Heeft iemand een speciaal product nodig of zoekt iemand een product dat nergens te vinden is? Dan kijk ik altijd meteen bij Carel Lurvink. Dat zit inmiddels in mijn systeem. Het zinnetje ‘kijk eens bij Carel Lurvink’ zeg ik ook opvallend vaak. Carel Lurvink heeft een servicepakket dat goed op orde is en een assortiment dat aansluit op wat wij nodig hebben - voor een goede prijs. Het is gewoon een betrouwbare partner. Bij ons in de buurt is geen bedrijf te vinden dat op dezelfde manier werkt. Dus al zitten we in Limburg, we bestellen alles wat we nodig hebben graag in Enschede.”

Gerelateerde artikelen