Kwaliteit en comfort in één: onze zorgjassen voor medische professionals

Geniet van kwaliteit en comfort in onze zorgjasjes
Bescherming tegen besmetting

Voor medische professionals is beschermende kleding van groot belang. Een zorgjas is een essentieel en praktisch kledingstuk voor medische professionals die direct contact met patiënten en cliënten hebben. Een zorgjas, ook wel medische jas of werkjas genoemd, is speciaal ontworpen om medische professionals te beschermen tegen besmetting en is tegelijkertijd comfortabel om te dragen tijdens hun werk.

Kenmerken van een goede zorgjas

Een zorgjas is ontworpen om medische professionals te beschermen tegen besmetting. De medische jassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen infecties en bacteriën. Hierdoor kunnen medische professionals zich concentreren op hun werk, wetend dat ze beschermd zijn tegen alle mogelijke besmettingen.

Daarnaast zijn zorgjassen zo ontworpen dat ze niet alleen beschermen, maar ook comfortabel zitten tijdens alle uit te voeren werkzaamheden. De medische jassen zijn gemaakt van ademende materialen die zorgen voor een goede ventilatie, zodat zorgmedewerkers het niet te warm krijgen en zich niet druk hoeven te maken dat ze te veel transpireren.

Er zijn verschillende soorten zorgjassen te krijgen. Uiteraard de traditionele witte jas, maar tegenwoordig zijn de zorgjasjes in allerlei kleuren te verkrijgen en in dames, heren en unisex uitvoering. Ook kunt u kiezen uit een schort of een jas met knopen. Alle medische jassen zijn uitgevoerd met meerdere zakken, waaronder een telefoonzakje.

Waar kan ik een zorgjas kopen?

We hebben verschillende zorgjassen in ons assortiment. Het is belangrijk dat u er bij het kopen van een zorgjas op let dat deze van goede kwaliteit is en gemaakt is van materialen die bestand zijn tegen infecties en bacteriën. Comfort is voor iedereen anders en lastig te bepalen via een plaatje. Wilt u zeker weten dat u en uw collega’s een zorgjas aanschaffen die ze niet alleen volledig beschermt, maar die ook lekker zit en waarin ze vrij kunnen bewegen tijdens alle medische handelingen? Carel Lurvink organiseert passessies op onze eigen locatie, maar we kunnen ook naar u toe komen als u meerdere zorgjasjes en wellicht andere medische beroepskleding nodig heeft.

Selectie van onze zorgjassen

Gerelateerde artikelen