Laat ons weten hoe u bijdraagt aan een circulaire economie

Circulaire economie

En maak kans op een tas van gerecyclede werkkleding

Sinds een aantal maanden kunnen klanten van Carel Lurvink zich aanmelden voor Carel Lurvink Recycle. Het retourprogramma voor gebruikte werkkleding en -schoenen. Ook kunnen klanten hun gebruikte kleding inleveren in onze servicecenter in Enschede. 

Van werkjas tot circulaire reistas

De afgeschreven kleding wordt verwerkt door een organisatie die gespecialiseerd is in het recyclen van werkschoenen en -kleding. De materialen worden na ontmanteling opnieuw ingezet als component of als grondstof voor nieuwe producten. Op deze manier dragen we samen met onze klanten bij aan het reduceren van afvalstromen.

Inmiddels is de eerste container vol en is de kleding door Pōur (www.pourproduct.com) verwerkt tot vier tassen. Een toilettas, een ditty bag (een tas met 2 hengsels), een rugzak en een reistas. Al deze tassen zijn dusdanig ontworpen dat het materiaal na retour en demontage opnieuw een gebruikstoepassing heeft, circulair dus.

Dit succes willen we met jullie delen!

Laat ons op onze social media kanalen weten hoe jullie als organisatie bijdragen aan een circulaire economie. De vier leukste, origineelste of bijzonderste reacties krijgen van ons een tas. De 4 winnaars maken we 8 november bekend op onze social media kanalen.

Gerelateerde artikelen