Maximale bescherming tegen snijgevaar met de nieuwe CaluGuard Ultra Protect Nitril werkhandschoen

CaluGuard Ultra Protect Nitril werkhandschoen
Bescherm uw handen tegen snijgevaar!
Zoekt u comfortabele werkhandschoenen die maximale bescherming bieden tegen snijgevaar? En wilt u handschoenen zonder glasvezels die huidirritatie kunnen veroorzaken - en zonder staaldraad dat de handschoen stijf maakt? Kies dan voor CaluGuard Ultra Protect Nitril handschoenen. Ze zijn naadloos, dus comfortabel. En ze zijn gemaakt van Dytec, een uniek gepatenteerd materiaal dat de hoogst mogelijke score haalt op schuur-, snij- en scheurweerstand.

Maximale bescherming

Dytec is een vezel met een ultrahoog molecuulgewicht. Daardoor bieden producten die van dit gepatenteerde materiaal zijn gemaakt een uniek hoog beschermingsniveau. In onafhankelijke testen (EN388:2016) haalt de CaluGuard Ultra Protect Nitril handschoen dan ook de hoogst mogelijke score op schuur-, snij- en scheurweerstand. Niet alleen scoren de handschoenen hoog in testen volgens Europese wetgeving, met Ansi A6 presteren ze ook zeer goed in de Amerikaanse snijweerstandscore. Door deze uitstekende classificatie is de handschoen uitermate goed geschikt voor het werken met scherpe materialen, zoals glas of metaal.

Maximaal comfort

De CaluGuard Ultra Protect Nitril werkhandschoen is volledig naadloos en heeft een coating van Microfoam Nitrile op de palm. Dat geeft de handschoen een perfecte pasvorm en optimale grip en vingergevoeligheid, waardoor de handschoen comfortabel aanvoelt en prettig is in gebruik. Tijdens werkzaamheden behoudt de handschoen bovendien zijn flexibiliteit, waardoor u precisiewerk kunt uitvoeren zonder enige vorm van snijgevaar.

Zonder de ongemakken van glasvezel en staaldraad

De CaluGuard Ultra Protect Nitril is gemaakt zonder glasvezels en staaldraden. Prettig, want glasvezel kan huidirritatie veroorzaken. Bovendien zijn deze vezels breekbaar, waardoor de beschermende eigenschappen ongemerkt verminderen. Staaldraad maakt de handschoen stijf en minder prettig in gebruik. Door het gebruik van Dytec in de CaluGuard Ultra Protect Nitril werkhandschoen heeft u geen last van deze ongemakken.
Maat:
- 8 (S) geel
- 9 (M) bruin
-10 (L) zwart
-11 (XL) blauw

CE Markering
- ANSI snij niveau A6 - Cat. II
- EN420:2003+A1:2009
- EN388: 2016 4543F- Overeenkomstig Europese Reach verordening 552/2009/EC

Toepassing:
- Schilders-en afbouwbedrijven
- Bouwindustrie
- Metaalindustrie
- Scheepsbouw
- Montage & assemblage
- Glasindustrie
- Automotive industrie

Gerelateerde artikelen