Nieuw: ademende werkkleding van Diadora

Ademende werkkleding

Met Net Breathing System

Diadora is een Italiaans merk dat niet alleen modieuze en sportieve kleding ontwerpt, maar ook kwalitatief hoogstaande werkkleding. Al jaren bieden wij de populaire Diadora Utility werkschoenen aan, maar nu introduceren we ook een lijn werkkleding van het merk. U kunt bij ons terecht voor twee eigentijdse jassen en een werkbroek gemaakt van een innovatieve stof met ‘Net Breathing System’.

Kleding met gepatenteerd Net Breathing System

U kent Geox-schoenen waarschijnlijk wel: comfortabele schoenen die worden gemaakt van ‘microporeuze’ materialen, waardoor ze waterdicht zijn maar wél vocht afdrijven. Er kan dus geen vocht in, maar wel vocht uit. Het resultaat is altijd droge voeten en maximaal draagcomfort. Hetzelfde ademende membraan is nu toegepast in een deel van de werkkleding van Diadora. Door het gepatenteerde Net Breathing System ademt de stof en kan de kleding nooit klam of vochtig worden. De drager is dus altijd beschermd tegen zweet aan de binnenzijde en water of regen aan de buitenzijde.

Twee jassen en een broek

Carel Lurvink heeft twee jassen en een broek uit de collectie van Diadora geselecteerd. De Softshell Tech Carbon jas met Net Breathing System heeft een afneembare capuchon, ergonomische mouwen met verstelbare manchetten en een langere achterkant voor een betere pasvorm. De stoere en extra warme Sherpa jas is weliswaar niet voorzien van het Net Breathing System, maar combineert wel een zeer hoog draagcomfort met een modieus uiterlijk. De slijtvaste en waterdichte Carbon Tech werkbroek is drievoudig gestikt en voorzien van onder andere een duimstokzak en hamerlus. Het Net Breathing System, elastiek in de taille en elastaan in de stof maken deze werkbroek uiterst comfortabel. Alle kleding van Diadora is verkrijgbaar in de maten XS tot en met 4XL.

Meer weten of bestellen?

U kunt het Diadora assortiment direct bestellen in onze webshop. Wilt u eerst meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected].

Gerelateerde artikelen