QiZiNi: Betere schoonmaakresultaten en kostenbesparingen dankzij Carel Lurvink en Diversey

Food - Samenwerking Qizini, Carel Lurvink en Diversey
Prettige samenwerking, specialistische kennis, goede prijs-kwaliteitverhouding en maximale leverbetrouwbaarheid
QiZiNi, met vestigingen in Losser en Alphen aan de Rijn, maakt dagelijks verse sandwiches, panini’s en wraps. Deze broodjes liggen onder andere bij de Dirk, Jumbo en Plus supermarkten in het schap. QiZiNi werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Carel Lurvink. Ze nemen een uitgebreid pakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen af, zoals haarnetjes, mouwovertrekken, disposable handschoenen en werkschoenen. Maar ook artikelen als papieren handdoekjes, poetsdoeken en alle reinigings- en desinfectiemiddelen van Diversey worden wekelijks besteld.

Overstap naar Diversey

In 2022 heeft QiZiNi in samenwerking met Carel Lurvink de overstap gemaakt naar Diversey. In een interview met Patrick Soedira (Maintenance Manager bij QiZiNi), Jan Hoekstra (Customer Solution Specialist bij Carel Lurvink) en Robin Huisman (Accountmanager Food bij Diversey) vertellen zij meer over deze samenwerking en de resultaten.

Patrick: “Onze inkoopmanager had goede ervaringen bij haar vorige werkgever met Carel Lurvink en het besparingstraject met Diversey. In 2022 besloten wij daarom ook over te stappen op de reinigings- en desinfectiemiddelen van Diversey. Dit heeft niet alleen tot betere schoonmaakresultaten, maar ook tot flinke kostenbesparingen geleid. Carel Lurvink heeft dit project perfect begeleid. Het is prettig dat ze met ons mee kunnen denken als we onverhoopt zonder chemie komen te zitten. Bij Carel Lurvink zitten de experts die verstand hebben van producten. We krijgen altijd een passend alternatief.

Dankzij de prettige samenwerking, specialistische kennis, goede prijs-kwaliteitverhouding en de maximale leverbetrouwbaarheid kan ik Carel Lurvink zeker aanbevelen aan andere organisaties in de voedingsmiddelenindustrie.”

Reduceren van de kosten

Jan vult aan: “Een van de oplossingen die we bij QiZiNi hebben aangeboden is inderdaad het reduceren van de kosten. We werken daarom met een vast maandbedrag voor chemie. Elke maand evalueren we het verbruik en kijken we hoe we dit kunnen blijven reduceren. Doordat ze online kunnen bestellen via onze bestelportal Mijn Carel Lurvink, hebben ze direct toegang tot alle product- en veiligheidsbladen. Zo heeft QiZiNi altijd de juiste informatie bij de hand. En dankzij ons ruime magazijn, kunnen we die chemie altijd uit voorraad leveren. Met ons eigen ADR-vervoer, waarbij we ook gelijk de retouremballage mee terugnemen. Dus ja, alles-in-1 voor de klant!”

Schuimen en desinfecteren

Diversey introduceerde producten voor het schuimen en desinfecteren, voor onder andere de krattenwas en zolenreiniger. Robin: “Het belangrijkste bij het gebruiken van deze producten is de juiste dosering en het veilig toepassen voor de mensen. Dit bereik je echt door opleiding, instructies en een stuk service te geven.”

“Wat ik verder nog wil meegeven aan organisaties die ook de overstap naar Diversey willen maken,” vervolgt Robin, “is dat een inventarisatie vooraf extreem belangrijk is. Zo weet de klant direct wat hij kan besparen op het gebied van chemie, water en eventueel arbeid.”

Zorgeloos Diversey gebruiken?

Wilt u overstappen op de reinigings- en desinfectiemiddelen van Diversey? Of gebruikt u deze al, maar wilt u de producten via Carel Lurvink afnemen? Wij kunnen u hierbij ondersteunen, zodat optimale hygiëne en voedselveiligheid geborgd is. Meer informatie over een zorgeloze overstap naar Diversey vindt u in onze flyer. Of neem contact met ons op via 053 – 303 40 53 of [email protected]. Wij vertellen u hier graag meer over.

Gerelateerde artikelen