Rein Gaal: 'Continu overleg zorgt ervoor dat wij zo ergonomisch, ecologisch en efficiënt mogelijk werken'

Rein Gaal referentie
Persoonlijk contact, snelle leveringen en een goede prijskwaliteitverhouding
Schoonmaakbedrijf Rein Gaal werkt al lange tijd samen met Carel Lurvink. Dit partnerschap bevalt zo goed, dat het schoonmaakbedrijf op de nieuwe bedrijfslocatie die zij in 2023 in gebruik neemt, een soort eigen ‘Carel Lurvink-magazijn’ inricht.

“In het nieuwe pand wil ik inderdaad een specifieke ruimte inrichten met de artikelen van Carel Lurvink. Normaal wordt er direct aan onze klanten geleverd, maar het is fijn een eigen voorraad achter de hand te hebben, zodat er voor alle ad hoc-klussen altijd materiaal voor handen is”, vertelt Erik Paul Gaal, general manager bij Schoonmaakbedrijf Rein Gaal.

Intensieve samenwerking

”Mijn voorganger werkte al een aantal jaar samen met Carel Lurvink en gaf aan erg tevreden te zijn. Ik kan inderdaad niet anders zeggen dan dat de relatie uitstekend is. Persoonlijk contact, snelle leveringen, goede prijskwaliteitsverhouding, prettige sparringspartner… eigenlijk alles dat je je als inkoper kunt wensen. In de tussentijd is mijn contactpersoon bij Carel Lurvink vervangen door Bas Bönhke en met hem ervaar ik exact hetzelfde. Ik wil dat nieuwe magazijn dan ook samen met hem inrichten. Starten we met een nieuwe klant, dan schakel ik Bas ook altijd even in om mee te denken over de meest efficiënte inzet van materialen. Voor een kantoorruimte heb je nou eenmaal een andere werkwagen nodig dan voor een zorgcentrum. Het mooie is dat Carel Lurvink in dit soort specifieke behoeften kan voorzien.”

Samen organiseren

Erik Paul vervolgt: ”Laatst hebben we samen een soort opstartdag georganiseerd. Wij begonnen met de schoonmaak van 18 Zwolse scholen. Een collega van mij heeft toen samen met de chauffeur van Carel Lurvink alle vestigingen bezocht. Daarbij konden ze de materialen afleveren en meteen toelichting geven aan de schoonmakers. Als wij een klus doen, dan doen we hem goed. Daarom is ergonomie, en dus een prettige methode voor onze medewerkers, altijd een hot topic. Maar werken we ook voornamelijk met ECO-middelen.”

Kennispartner

“Het fijne is dat wij Carel Lurvink telkens als kennispartner kunnen inzetten. Zo zochten wij een oplossing om inloopmatten grondiger te reinigen. Bas bracht een stofzuigerborstel die we mochten uitproberen en die bleek perfect. Ook de online video’s vind ik handig. We waren namelijk al enige tijd op zoek naar een manier om overdosering tegen te gaan. Het filmpje over doseerflessen heeft ons overtuigd deze ook te gaan gebruiken. Een andere oplossing die ons geboden werd, zijn de reparaties aan onze stofzuiger- en schrobmachines, toen bleek dat onze reparateur geen tijd had." Erik Paul sluit af: "Tot slot vinden wij de demonstraties altijd zeer prettig. Zo kwamen ze onlangs de nieuwe productlijn CALU TTS demonstreren. Doordat we met eigen ogen de voordelen zagen, hebben we deze meteen besteld.”

Gerelateerde artikelen