Uniek samenwerkingsverband in de voedingsindustrie vanmiddag van start!

Kleentec samenwerkingsverband met Carel Lurvink

Op 17 maart jl. was de kick-off van een unieke samenwerking tussen 3 grote foodprofessionals bij het hoofdkantoor van Carel Lurvink in Enschede; Vanaf 1 april wordt Carel Lurvink exclusief leverancier van Kleentec voor onder andere alle producten van Sealed Air.

Kleentec, Carel Lurvink en Sealed Air

Kleentec draagt zorg voor hygiënische en efficiënte productieomgevingen in de voedselverwerkende en gerelateerde industrieën. Dit varieert van dagelijkse reiniging en desinfectie tot het uitvoeren van periodieke dieptereiniging.

Carel Lurvink levert al meer dan 120 jaar producten die bijdragen aan een schone en veilige werkomgeving, waaronder hygiëne disposables en hygiënisch borstelwerk. Kennis, producten en service zijn de belangrijkste pijlers van het familiebedrijf met vestigingen in Enschede en Hilversum.

Sealed Air, Diversey is wereldwijd marktleider op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. Hun programma's en producten zijn ontworpen om de veiligheid van werknemers te verbeteren, de operationele efficiëntie te verhogen en de integriteit van een merk te versterken.

Met deze samenwerking wordt de expertise van deze 3 voedingsspecialisten gebundeld.

Een efficiënter logistiek proces

Carel Lurvink wordt verantwoordelijk voor het complete logistieke proces van alle leveringen aan de relaties van Kleentec. Hiermee wordt een belangrijke efficiency slag behaald; de producten van Sealed Air zullen voortaan rechtstreeks, uit voorraad, door Carel Lurvink worden geleverd.

Gerelateerde artikelen