Veiligheidsbrillen uit de SecureFit 600 serie van 3M

Veiligheidsbrillen uit de SecureFit 600 serie van 3M
Nieuw bij Carel Lurvink!

Een veiligheidsbril beschermt de ogen. Maar een goede veiligheidsbril doet veel meer! 3M heeft alle mogelijke wensen en eisen verenigd in de nieuwe veiligheidsbrillen uit de SecureFit 600 serie. Deze brillen zijn mooi om te zien, dragen comfortabel en zitten vol gepatenteerde technologieën. Daardoor is er een passende bril voor iedere situatie én drager. Vanaf nu zijn de SecureFit 600 veiligheidsbrillen te koop in de webshop van Carel Lurvink. Waarom we er zo enthousiast over zijn? Lees het hieronder.

SecureFit 600 veiligheidsbrillen

De Research & Development afdeling van 3M werkt continu aan verbeteringen van het assortiment veiligheidsbrillen. Voor de SecureFit 600 serie heeft het team bijvoorbeeld de gezichtskenmerken van verschillende bevolkingsgroepen onderzocht. Daarnaast was het doel een veiligheidsbril te ontwerpen die mensen graag dragen. Een mooie bril dus, die lekker draagt en onder alle omstandigheden stevig op zijn plek blijft zitten. En dat is gelukt!

Voor alle toepassingen

De veiligheidsbrillen uit de SecureFit 600 serie hebben een stijlvol, half-omrand montuur met twee aparte lenzen die in diverse kleuren leverbaar zijn. De lenzen zijn gemaakt van polycarbonaat, absorberen 99,9% van de uv-a en uv-b straling en voldoen aan de Europese norm EN166:2001. De bril is uit te breiden met een verwijderbare afdichting om de ogen vrij te houden van vuil. Door de platte pootjes is de bril perfect te combineren met gehoorkappen. En de veiligheidsbrillen uit de SecureFit 600 serie zijn bovendien voorzien van 3 gepatenteerde technologieën:

  • Perfecte pasvorm. De ‘Pressure Diffusion Temple’ technologie zorgt voor een optimale druk - en daarmee voor een veilige en comfortabele pasvorm. Door deze technologie blijft de bril ook bij snelle bewegingen stevig op zijn plek zitten.
  • Altijd heldere lenzen. De ‘Scotchgard Anti-Fog coating’ aan beide zijden van de lenzen verspreidt waterdruppeltjes, waardoor ze een dunne film vormen waar u gewoon doorheen kunt kijken. Deze coating houdt het beslaan van de lenzen ook langer tegen dan traditionele coatings, zelfs nadat de lenzen meerdere keren zijn gereinigd.
  • Extra krasbestendig. De ‘Rugged anti-kras coating’ beschermt de lenzen tegen ernstige beschadigingen. De coating is vijf keer krasbestendiger dan standaard harde coatings en helpt de levensduur van de lens te verlengen.

Meer weten of direct bestellen?

Klik hier als u de SecureFit 600 veiligheidsbrillen van 3M direct wilt bestellen. Eerst meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl.

Gerelateerde artikelen