Waarom zijn er prijswijzigingen voor nitrile en latex disposable handschoenen?

Medical - Waarom zijn er prijswijzigingen voor nitrile en latex disposable handschoenen
Explosieve stijging van de vraag naar handschoenen
De komst van het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar disposable handschoenen explosief is gestegen. Zorginstellingen, maar ook bedrijven en particulieren gebruiken veel meer disposable handschoenen dan voorheen. Daarnaast kopen overheden gigantische voorraden in.

Momenteel worden er ongeveer jaarlijks 375 miljard disposable handschoenen geproduceerd, terwijl de vraag op 590 miljard stuks wordt geschat. De vraag is dus bijna onbegrensd, maar dat geldt helaas niet voor het aanbod van grondstoffen. Tekorten aan grondstoffen, hogere inkoop- en productiekosten, gestegen transportkosten… Het is onontkoombaar dat de prijzen stijgen. Ook onze eigen productie wordt getroffen en daarom is ons eigen merk CaluGloves in prijs gestegen.

Meer informatie

In ons informatieblad leggen we u hier graag meer over uit en vertellen we welke maatregelen we nemen om deze prijsstijgingen te beperken. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of stuur een e-mail naar [email protected].

Gerelateerde artikelen