Wij staan voor Twents vakmanschap!

Algemeen - iKBiNDR lidmaatschap
Leven Lang Ontwikkelen
Carel Lurvink heeft zich verbonden aan iKBiNDR zakelijk, een initiatief van het Twents Fonds voor Vakmanschap. Hiermee verbinden wij ons als werkgever aan de toekomst van Twente en het blijvend investeren in Leven Lang Ontwikkelen.

Floortje Koobs, HR Manager: “Bij Carel Lurvink geloven we in blijven ontwikkelen. Niet alleen op gebied van onderscheidende producten en diensten, maar ook de ontwikkeling van de medewerkers.”

“In een organisatie en wereld die volop in ontwikkeling is, worden onze medewerkers geconfronteerd met veel veranderingen. Ook neemt de complexiteit van het werk toe, hierdoor is er de behoefte om continu nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Ontwikkelen kan binnen de bestaande functies door ‘learning on the job’, training en cursussen met behulp van onze eigen online Carel Lurvink Academy. Maar ook door het volgen van een passende vervolgopleiding of op basis van individuele loopbaanwensen. En daar sluit het iKBiNDR lidmaatschap perfect op aan. Zodoende kunnen de organisatie en de medewerkers blijven groeien”, aldus Floortje.
Wij verbinden ons graag aan het IKBINDR lidmaatschap door blijvend te investeren in Leven Lang Ontwikkelen. Hiermee gaan we de uitdaging aan om bij te dragen aan een positieve leercultuur en scholing van medewerkers. Zo behouden we goed opgeleide medewerkers die meebewegen met nieuwe ontwikkelingen, stimuleren we doorstroom, maar creëren we ook een betere aansluiting tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt. Dit sluit aan bij onze missie en visie om onze klanten professioneel te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten en diensten, met onze eigen vakmensen en specialisten.
Onze collega Eddy van de Technische Dienst heeft door dit initiatief tussen Twents Fonds voor Vakmanschap en Carel Lurvink inmiddels een cursus Elektrotechniek voor gevorderden afgerond. Eddy: “Ik ben nu nog allrounder geworden en nog meer een vakman. En daar ben ik heel blij mee, want je weet nooit te veel! ” Benieuwd naar zijn verhaal? Lees hem hier terug.

Gerelateerde artikelen