Brabantia Touch bin wandafvalemmer 3ltr RVS

Art: 63962
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Uitneembare binnenemmer
  • De beschermende onderrand voorkomt krassen
  • Soft closing
  • Makkelijk te verplaatsen

Bijbehorende producten

Brabantia afvalzak 3ltr 12x20st
Brabantia afvalzak 3ltr 12x20st
3 liter
5 liter
12 liter
30 liter

Omschrijving

Op zoek naar een handige en functionele afvalemmer? De Brabantia Touch Bin is de perfecte oplossing, beschikbaar in zowel 3 liter als 30 liter capaciteit. Met een soft-touch opening opent de 3 liter variant moeiteloos bij de lichtste aanraking, terwijl de 30 liter variant met een simpele aanraking van het deksel soepel opent. Beide modellen zijn gemakkelijk schoon te maken en stabiel, met de mogelijkheid om in elk hoekje te passen en zelfs aan de muur te bevestigen. De robuuste constructie en beschermende onderrand van de Touch Bin zorgen voor langdurige duurzaamheid en bescherming van uw vloer. Deze afvalemmers zijn ideaal voor gebruik in de badkamer, toilet of elke andere kamer die behoefte heeft aan een compacte en efficiënte prullenbak.

Hoe onderhoudt u een prullenbak?

Gebruik nooit bijtende of schurende producten. Gelakte onderdelen kunnen het beste worden schoongemaakt met een vochtige doek en een universeel reinigingsmiddel. Nooit producten gebruiken die bleekmiddel- of waterstofchloride-oplossingen bevatten. Kunststof onderdelen kunnen het beste worden schoongemaakt met een vochtige doek en een universeel reinigingsmiddel. Roestvast staal kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een microvezeldoekje en glasreiniger.

Wat is het verschil tussen een metalen en kunststof binnenemmer?

Het belangrijkste verschil tussen een metalen binnenemmer en een kunststof binnenemmer ligt in hun materiaal en eigenschappen. Een metalen binnenemmer, vervaardigd uit materialen zoals roestvrij staal, staat doorgaans bekend om zijn duurzaamheid en sterkte, terwijl kunststof binnenemmers, gemaakt van bijvoorbeeld polypropyleen, iets minder robuust zijn. Metalen binnenemmers zijn over het algemeen beter bestand tegen deuken, krassen en brand, terwijl kunststof binnenemmers gevoeliger kunnen zijn voor vervorming en smelten bij blootstelling aan hoge temperaturen. Beide typen binnenemmers zijn echter gemakkelijk schoon te maken, hoewel sommigen de voorkeur geven aan metalen vanwege hun gladde oppervlakken die kunnen helpen bij het voorkomen van geurtjes en bacteriën. De keuze tussen een metalen en een kunststof binnenemmer hangt vaak af van persoonlijke voorkeuren, budget en specifieke behoeften.

Positieve punten

+ Kunststof binnenemmer - uitneembaar en gemakkelijk te reinigen
+ Deksel sluit zacht en superlicht te bedienen pedaal
+ Reukdichte deksel
+ Anti-slip bodem – beschermt de vloer en pedaalemmer staat stabiel
+ Gemakkelijk te verplaatsen

Technische gegevens

Materiaal: metaal  
Hoogte: zie afbeelding
Breedte: zie afbeelding
Lengte: zie afbeelding
Gewicht: zie afbeelding

Brabantia

Dit merk beschikt over een volledig assortiment afvalbakken. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!

Technische gegevens

Merk Brabantia
Kleur Grijs
Materiaal Matt steel