Filters

Biologisch afbreekbaar servies

8 producten

Verantwoord eetgenot met biologisch afbreekbaar servies

Een verzorgde presentatie, een natuurlijke sfeermaker, een ware beleving, milieuvriendelijk en ideaal voor een evenement, diner, feest, beurs, borrel of andere gelegenheid: biologisch afbreekbaar servies. Benadruk de natuurlijke oorsprong van uw verse producten met servies van duurzame producten. Het verzorgen van een grote gelegenheid kan niet alleen prettig voor u en uw bezoekers zijn, maar ook voor de hele leefomgeving. Kies daarom bewust en wees milieuvriendelijk.

U kent het vast wel, foodtruckfestivals of andere bijeenkomsten waar men gemakkelijk veel eetgerei en plastic bekers loost. Helaas is dit slecht voor het milieu en bovendien zonde. Echter, het gebruik van houdbaar servies is niet handig bij zo’n gelegenheid. Toch kan het snelle verbruik van bijvoorbeeld wegwerpbestek ook op een milieuvriendelijke manier. Carel Lurvink biedt u deze duurzame optie. Voor ons hoort Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen namelijk bij een professionele en duurzame vorm van ondernemerschap. Netjes met mensen en onze omgeving omgaan, het kan makkelijker dan gedacht. Doet u mee met het verantwoordelijk consumeren, nu en met zorg voor de toekomst? Het kan eenvoudig met ons volledige duurzame assortiment.

Assortiment biologisch afbreekbaar servies

Bij Carel Lurvink verkopen wij een breed scala aan afbreekbaar servies. Een voorbeeld hiervan zijn de duurzame houten vorken, lepels, koffielepels en messen van Biodore. Deze serie is een goed alternatief voor de veelvoorkomende plastic variant, want het is 100% biologisch afbreekbaar. Het is uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Een groot voordeel van dit servies is dat het smaakneutraal is. Ook draagt elk product het FSC-keurmerk. Dat houdt in dat de producten voortkomen uit bossen die op een verantwoorde en duurzame wijze beheerd worden. Het ligt bovendien makkelijk in de hand.

Biologisch afbreekbaar servies bestellen?

Wilt u in één keer slagen en het wegwerpservies compleet maken? Wij denken graag met u mee. Bereik ons gemakkelijk op 053 - 434 43 43 of via [email protected].
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren