Onderzoektafelpapier gerecycled wit 1ltr 38x46cm x 150mtr 1-lgs

Art: 501145
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Omschrijving

Het onderzoekstafelpapier 1-laags, is de perfecte keuze voor elke medische omgeving. Dit product is gemaakt van hoogwaardig hoogwit recycled papier en biedt een veilige en hygiënische oplossing. Dit onderzoekstafelpapier biedt biologische afbreekbaarheid en milieuverantwoordelijkheid met een grote zuinigheid. Het is geperforeerd voor gebruiksgemak, zodat u elke patiënt snel en efficiënt optimaal comfort kunt bieden.

Dit onderzoekstafelpapier heeft een afmeting van 150 meter x 46 cm, zodat u nooit zonder komt te zitten tijdens een onderzoek of operatie. Het 1-laags versterkte ontwerp helpt om een goede duurzaamheid te behouden terwijl het een maximaal absorptievermogen biedt. Dit papier is ideaal te gebruiken in de medical sector.

Positieve punten

+ Hoog absorptievermogen
+ Geperforeerd

Technische gegevens

Kleur: Wit
Breedte: 46 cm
Lengte: 15000 cm
Afmeting vel: 38 x 46 cm
Aantal vel: 395

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Materiaal Cellulose
Aantal lagen 1-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren