La Belle Vie Sauna en wellnessproducten

Carel Lurvink is leverancier van producten die gebruikt kunnen worden in de sauna en wellness. In de sauna en wellness gaat het er voornamelijk om dat je jezelf volledig kunt ontspannen. Met het gebruik van de producten van La Belle Vie komt dit helemaal goed. Het La Belle Vie assortiment is samengesteld op basis van de kennis die wij in de loop van vele jaren hebben opgebouwd, gecombineerd met de resultaten van gezamenlijk onderzoek met productspecialisten en klanten. Het La Belle Vie sauna- en wellnessassortiment bevat verschillende producten voor huid en haar.

Waarom La Belle Vie producten?

  • Voor een optimale sauna- en wellnessbeleving.
  • Unieke natuurlijke geuren en geurcombinaties.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.
  • Aanbevolen door professionals uit de branche.

Assortiment La Belle Vie

La Belle Vie sauna en wellness biedt een breed assortiment aan producten, waaronder de volgende artikelen; klei, oliën, scrubzout, opgietmiddelen en bad- en douchegels. Deze zijn opgedeeld in vijf groepen; La Belle Vie argile, La Belle Vie huile, La Belle Vie sel, La Belle Vie odeur en La Belle Vie soin corps. Bekijk ons assortiment om uit te vinden welk product bij u past.

Carel Lurvink en La Belle Vie sauna- en wellnessproducten

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt op de werkvloer en hebben een zeer ruim assortiment sauna- en wellnessproducten; klei, oliën, scrubzout, opgietmiddelen en bad- en douchegels. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze La Belle Vie artikelen

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.