Filters

Radiatorkwast

1 product

Active filters

Radiatorkwasten voor de moeilijk te bereiken plekken

Specifieke schilderklussen, zoals het schilderen van uw radiator, vragen om specifieke kwasten. Hier heeft Carel Lurvink speciale radiatorkwasten voor.
De radiatorkwast is een lange, platte kwast met een knik in de steel of een gebogen metalen bus. De kromming of knik aan de bovenzijde zorgt ervoor dat u zelfs de meest moeilijk te bereiken plekken kunt schilderen met een mooi resultaat als gevolg. De radiatorkwast wordt wel eens verward met de bokkenpoot. De bokkenpoot heeft echter een rond (dikker) model, terwijl de radiatorkwast juist een platte kop heeft. Beide soorten kwasten vindt u terug in ons assortiment.

Waarvoor gebruikt u een radiatorkwast?

Zoals hierboven reeds genoemd, gebruikt u de radiatorkwast voor het schilderen van de radiatoren of voor lastig te bereiken plekjes, zoals verwarmingsbuizen en kieren. Maar ook voor het schilderen van de muur achter de radiator of het verven van kozijnen is de radiatorkwast bij uitstek geschikt. Dankzij de lange steel en de kromming bij de kop van de kwast, kunt u de radiatorkwast op plekken krijgen waar u met een normale kwast nooit bij kunt komen. Achter radiatoren is er bijvoorbeeld weinig ruimte, maar met een radiatorkwast kunt u deze oppervlakte toch schilderen.

Radiatorkwasten van Chinees varkenshaar

De radiatorkwasten van Carel Lurvink worden gemaakt van Chinees varkenshaar. Dit is de ultieme grondstof voor een verfkwast, omdat het de sterkste en meest elastische soort dierlijk haar is. Daarnaast is een varkenshaar aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden. Door deze unieke eigenschappen kan de radiatorkwast de verf goed vasthouden en ook weer geleidelijk afgeven. Zo krijgt u gegarandeerd een mooi eindresultaat.

Assortiment CaluPaint radiatorkwasten bij Carel Lurvink

De moeilijke schilderklussen zijn eenvoudig aan te pakken met de kwasten die Carel Lurvink u biedt. We bieden u een assortiment radiatorkwasten van ons eigen premium A+ merk CaluPaint. We hebben zelf controle over de productie en kunnen u hierdoor een hoge kwaliteit waarborgen voor een aantrekkelijke prijs. Ook leveren we radiatorkwasten van het bekende A-merk Goudhaantje. De breedte van onze radiatorkwasten wordt aangegeven in millimeter of in inch. Wanneer de maat staat aangegeven in inch, kunt u er vanuit gaan dat iedere inch gelijkstaat aan een breedte van ongeveer 25 millimeter.

Voor iedere schilderklus en lastige plek heeft Carel Lurvink een passende radiatorkwast. We bieden u verschillende varianten aan van de radiatorkwast. Zo zijn de modellen van CaluPaint verkrijgbaar met zowel een houten als kunststof steel. Ze worden gebogen in blik en bevatten allemaal wit Chinees varkenshaar. Bent u opzoek naar een andere soort kwast? Bekijk in ons assortiment professionele kwasten welk type het meest geschikt is voor uw schilderklus. Daarnaast bieden we u een ruim assortiment schildersartikelen en verfbenodigdheden die bijdragen aan een optimaal eindresultaat. Zo weet u zeker dat u voor uw specifieke klus de juiste kwast in huis kunt halen en dat er aan uw specifieke wensen voldaan kan worden.

Radiatorkwast bestellen?

Meer informatie over onze kwasten en schildersartikelen? Neem gerust contact op met een van onze productspecialisten via [email protected] of bel naar 053 – 434 43 43.