Filters
Eigenschap

Versterkte tape

4 producten

Active filters

Wat is versterkte tape?

Versterkte tape is, zoals de naam al aangeeft, een extra sterke tape voor al uw zware klussen. Versterkte tapes worden in de basis gemaakt van polypropyleen (PP), een erg sterk plastic. Daarnaast worden er glasvezel- en polyesterdraden in de tape verwerkt, waardoor deze extra sterk is. Hierdoor zal de tape dan ook niet gaan scheuren en blijven uw zware pakketten netjes dicht. Daarnaast zijn de tapes zeer stevig en laten ze niet gemakkelijk los, hoewel het afrollen erg makkelijk gaat.

Wanneer gebruikt u versterkte tape?

Versterkte tape is ideaal in situaties die extra zekerheid vragen of waarbij de verpakking erg zwaar belast wordt. Zo is deze tape bijvoorbeeld bundelen van materialen of om materialen vast te zetten op pallets. Maar de tape wordt ook gebruikt voor het verpakken van zware dozen die extra belast worden. Ook voor pakketten die een langere tijd op transport gaan of voor een lange periode worden opgeslagen wordt vaak versterkte tape gebruikt. Zo weet u zeker dat de pakketten goed dicht blijven en de inhoud niet beschadigd. Natuurlijk is deze tape ook geschikt voor alle andere klussen waarbij materialen extra goed bevestigd moeten worden.

Wat is het verschil met andere versterkte tapes, zoals ducttape?

Ook linnen tapes, zoals ducttape, bevatten een vezel versterkte drager waardoor ze erg krachtig zijn. In ons assortiment versterkte tapes vindt u dan ook meerdere linnen tapes en ducttape. Deze tapes zijn ook zeer sterk, maar er zijn wel verschillen in de gebruikte soort vezel, de lijmlaag en het type coating. Wilt u meer informatie over de verschillende soorten versterkte tapes en materialen? In ons blog over verschillende tape materialen geven we meer informatie over de samenstelling van onze vezelversterkte tapes.

Welke versterkte tapes vindt u in ons assortiment?

Carel Lurvink beschikt over een assortiment versterkte tapes voor het verpakken van zware pakketten, het bundelen van materialen of voor reparaties. De versterkte tapes in ons assortiment zijn van toonaangevende A-merken, zoals 3M. Deze tapes staan garant voor een uitstekende kwaliteit en een hoge kleefkracht. Met onze tapes in verschillende maten bent u verzekert van een sterke bevestiging.

Welke tapesoort is het meest geschikt voor uw toepassing?

We bieden u bij Carel Lurvink een ruim assortiment van kwalitatief sterke tapes. Of het nu gaat om het uitvoeren van een eenvoudige reparatieklus of om het nauwkeurig uitvoeren van een specialistische klus, Carel Lurvink heeft de juiste rol plakband of tape in huis. Zo kiest u bij ons uit een ruim assortiment met de keuze uit aluminium tape, dubbelzijdige tape, hittebestendige tape, maskeertape, teflon tape en verpakkingstape. In dit blog leggen we graag aan u uit waar u rekening mee dient te houden bij het kiezen van de juiste tapesoort. 

Versterkte tape bestellen?

Wilt u meer informatie over de verschillende soorten tape en plakband in ons assortiment? Bel naar 053 – 434 43 43 of stuur een e-mail naar [email protected] voor meer informatie. Onze productspecialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren