Filters

Toiletpapierdispensers

48 producten

Toiletpapierdispenser bestellen?

Toiletpapierdispensers zorgen niet alleen voor gebruikersgemak voor de toilet bezoeker maar maken het schoonmakers ook nog eens gemakkelijker. Bovendien geven toiletpapierdispensers een goed onderhouden uitstraling van een toiletruimte. Een toiletpapierdispenser of een toiletrolhouder is essentieel in elke toilet; of het nou gaat om een openbaar toilet of privé toilet. Omdat minder toiletpapier gebruikt wordt in privé toiletruimtes wordt er vaak gekozen voor toiletrolhouders. Denkt u dat een toiletrolhouder geschikter voor uw toilet is dan een toiletpapierdispenser; neem dan een kijkje in ons assortiment toiletrolhouders.

Extra opslag

In een toiletpapierdispenser kan meer toiletpapier opgeslagen worden. Vaak beschikt een toiletpapierdispenser over een compartiment met extra toiletrollen. Doordat het papier zich in de toiletpapierdispenser bevindt, worden de toiletrollen beschermd tegen vuil en water. Dit verbetert de hygiëne van openbare toiletten aanzienlijk en moet het toiletpapier minder vaak bijgevuld worden door medewerkers. De toiletbezoekers kunnen bij de meeste toiletpapierdispensers geen toiletrollen verwijderen doordat ze beschermd worden door een beveiligingsmechanisme. Het personeel of een schoonmaker kan aan het einde van de dag gemakkelijk toiletpapier bijvullen.

De duurzame optie

Toiletpapierdispensers zijn ook een duurzame oplossing doordat met geen toiletrollen met een kartonnen kern meer nodig heeft. Zo produceert u of uw bedrijf minder afval en spaart u het milieu. De verschillende type toiletpapierdispensers die wij bieden zijn: toiletpapierdispensers voor compactrollen, doppenrollen, gevouwen handdoeken, gevouwen toiletpapier, gewone toiletpapierrollen of jumbo rollen. Uw keuze is dus afhankelijk van het type toiletpapier dat uw voorkeur heeft. Onze adviseurs staan voor u klaar als u advies nodig heeft tijdens het kiezen van de juiste toiletpapierdispenser.

Toiletpapierdispenser bestellen?

Naast de juiste toiletpapierdispenser is het ook van belang goed bijpassend toiletpapier te kopen. In ons assortiment is er keuze uit diverse soorten toiletpapier en toiletpapierrollen. Of u nou goedkoper of juist toiletpapier van hoge kwaliteit zoekt; bij Carel Lurvink bent u op de goede plaats. Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!