Unger

Unger helpt reinigingsprofessionals hun werk beter, sneller en makkelijker te doen. Hun artikelen zijn onder andere te gebruiken voor glas-, vloer- en gevelreiniging. Daarnaast reiken ze zelfs tot het dak waar de producten worden ingezet om zonnepanelen te reinigen. Sinds 1964 zijn ze bekend geworden door het creëren van innovatieve reinigingsgereedschappen van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice. Het is nu een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Het succes komt voornamelijk door mensen die in meer dan 80 landen over de wereld samenwerken met zakenpartners om hun gereedschappen van hoge kwaliteit op de markt te brengen. Hun scherpzinnige oog voor kwaliteit en het streven naar nieuwe en betere manieren om te reinigen zijn tegenwoordig nog steeds wegwijzers voor Unger. Zo blijven ze groeien en investeren. 

Vanaf het moment dat ze werden opgericht, meer dan 50 jaar geleden, streven zij ernaar om:

  • Hun klanten op de eerste plaats te laten komen.
  • Reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit te produceren dat ontworpen is om efficiënter te werken en de hygiëne te bevorderen.
  • Oplossingen aan te bieden die zorgen voor schonere, gezondere gebouwen.

De reinigingsproducten van Unger

Carel Lurvink heeft meer dan 250 Unger schoonmaakartikelen in het assortiment.
Dit aanbod bestaat uit diverse categorieën waaronder bezems en borstels, raamwissers, messen en schrapers, stelen en moppen. Daarnaast zijn er ook Unger glazenwassersmaterialen zoals stoffers en dusters voor meer verfijnde schoonmaak klussen.

Unger raamwissers

Een populaire categorie producten zijn de Unger raamwissers. Deze professionele wissers hebben ergonomische handgrepen die het reinigingsproces van de glazenwasser versimpelt. Een tweede eigenschap is dat het rubber en de rail makkelijk en snel vervangen kunnen worden door de speciale vergrendelingssystemen. Deze raamwisser wordt veel ingezet bij het reinigen van het raamwerk in gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en verpleeghuizen maar ook in de gastronomie sector zoals de horeca.

Zonnepanelen reinigen met Unger

Het assortiment is breder dan slechts de reiniging van ramen. Unger biedt ook producten voor het reinigen van zonne-energie panelen. Om beschadiging van de zonnemodules te voorkomen is het belangrijk om zuiver water te gebruiken. Het demineraliseren van water kan worden gedaan met gebruik van de Unger HydroPower filtersystemen. Daarnaast kan met watervoerende telescopische telen hoogtes van 20 meter worden bereikt zonder de hulp van een ladder. De watervasthoudende borstels makken gemakkelijk het vuil los en verwijderen het met het zuivere water. Ideaal want klimmen op een ladder is dus niet nodig en het reinigingsproces verloopt op een efficiënte manier. Bovendien neemt na reiniging de zonneopbrengst toe.

Waarom kiezen voor Unger glazenwassersmateriaal?

• Erg gebruiksvriendelijk en klantgericht.
• Het ontwikkelen van veiligere en efficiëntere schoonmaakoplossingen.
• Kwaliteitsproducten waarbij innovatie een drijfveer is.

Carel Lurvink en Unger glazenwassersmateriaal

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er op de werkvloer speelt en bieden een zeer ruim assortiment glazenwassersmaterialen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Bekijk vandaag nog onze website voor het uitgebreide Unger assortiment bij Carel Lurvink.