Unger glazenwassersmateriaal

Carel Lurvink is leverancier van veel A-merken, waaronder Unger. Unger helpt professionals hun werk beter, sneller en makkelijker te doen. De artikelen van Unger zijn onder andere te gebruiken om vuil van zonnepanelen te verwijderen. Sinds 1964 is Unger bekend geworden door het creëren van innovatieve reinigingsproducten van hoge kwaliteit en het leveren van uitstekende klantenservice. Unger is nu een internationale onderneming en marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Unger’s scherpzinnige oog voor kwaliteit en het onvermoeibare streven naar nieuwe en betere manieren om te reinigen zijn tegenwoordig nog steeds wegwijzers voor Unger. Unger blijft groeien en investeren. Het succes van Unger komt voornamelijk door mensen die in meer dan 80 landen over de wereld samenwerken met zakenpartners om hun gereedschappen van hoge kwaliteit op de markt te brengen. Vanaf het moment dat Unger werd opgericht, meer dan 50 jaar geleden, streven zij ernaar om:

  • Hun klanten op de eerste plaats te laten komen.
  • Reinigingsgereedschap van hoge kwaliteit te produceren dat ontworpen is om efficiënter te werken en de hygiëne te bevorderen.
  • Oplossingen aan te bieden die zorgen voor schonere, gezondere gebouwen.

Waarom Unger glazenwassersmateriaal?

  • Erg gebruiksvriendelijk en goed voor de gezondheid.
  • Functioneel op de nieuwste stand van de techniek.
  • Kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs.

Assortiment Unger glazenwassersmateriaal

Carel Lurvink heeft meer dan 250 Unger schoonmaakartikelen. Dit aanbod bestaat onder andere uit bezems en borstels, raamwissers, messen en schrapers, stelen en moppen. Bekijk daarom ons assortiment eens.

Carel Lurvink en Unger glazenwassersmateriaal

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er op de werkvloer speelt en bieden een zeer ruim assortiment glazenwassersmateriaal. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op ons Unger glazenwassersmateriaal:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw glazenwassersmaterialen direct online:


Filter

Merk
Kleur

Maat
MateriaalEigenschap

InhoudOP=OP

265

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis