CaluClean V10 reinigingsdoekjes 150st

Art: 18410
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Siliconenvrij
  • Verwijdert effectief breed spectrum aan vlekken
  • Dit product kan gebruikt worden zonder water

Symbolen

Doos papier Doos papier

Omschrijving

CaluClean V10 reinigingsdoekjes maken het verwijderen van vuil, vet en andere rommel zonder water of zeep een fluitje van een cent. Deze siliconenvrije doekjes zijn gemaakt met lanoline om de huid te beschermen terwijl gebruikers deze deeltjes en verontreinigingen snel en effectief verwijderen. Het CaluClean V10 reinigingsdoekje is een innovatief product dat diepe reiniging overbodig maakt, waardoor het vooral nuttig is in industriële omgevingen zoals werkplaatsen en fabrieken.

Deze krachtige reinigingsdoekjes kunnen ook worden gebruikt om drukinkten, lakken, kitten, kleefstoffen, diverse kunststoffen, niet-uitgeharde 2-componentenlakken, oliën en vetten in een handomdraai van uw handen en gereedschap te verwijderen. Professionele schoonmakers kennen het gemak van ons revolutionaire V10 reinigingsdoekje en vertrouwen erop dat dit unieke product de klus grondig klaart, ongeacht het oppervlak.

Positieve punten

+ Effectief
+ Te gebruiken zonder water

Gebruiksaanwijzing

Handen niet nat maken voor gebruik. De handen grondig schoonwrijven met reinigingsdoekjes en daarna de handen laten drogen.

Veiligheidsvoorschriften

Buiten het bereik van kinderen houden. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Contact met de ogen vermijden. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Het product- en veiligheidsinformatieblad is beschikbaar bij de Downloads.

CaluClean

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment Reinigende doekjes. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers. 

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Wit
Eigenschap Ongeparfumeerd