Shampoo

1 product

Shampoo

Bent u op zoek naar shampoo voor het wassen van haar? Shampoo verwijdert stof, vuil en vet van de haren en de hoofdhuid. Het bevat namelijk een detergent. Shampoo wordt meestal onder de douche gebruikt doordat het op natte haren aangebracht wordt. Vervolgens masseert u uw hoofdhuid zodat de shampoo goed in het haar op de hoofdhuid gemasseerd wordt. Daarna moet het weer uit het haar gespoeld worden met water.


Shampoos voor verschillende haartypen

  • Basis shampoo: reinigt niet te agressief waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik bij onbeschadigd haar en hoofdhuid. 
  • Reinigende shampoo: verwijdert vet effectief waardoor het bedoeld is voor mensen met vet haar
  • Verzorgende en beschermende shampoo: bevat naast reinigende middelen meer verzorgende producten waardoor het geschikt is voor mensen met beschadigd, droog of dof haar.
  • Volume shampoo: zorgt voor extra volume waardoor het veel gebruikt wordt door mensen met dun of weinig haar. 
  • Antiroosshampoo: voor mensen die last hebben van roos. Bevat zinkpyrithion of priocton-olamine die werken op een gist op de hoofdhuid.


Waaruit bestaat shampoo?

De meeste shampoos zijn vloeibaar. Echter wordt er tegenwoordig ook steeds vaker naar vaste shampoo gegrepen doordat deze meestal natuurlijker zijn en plastic spaart. Vloeibaar shampoo bevat eigenlijk altijd de volgende stoffen: het reinigingsmiddel/detergent, water, parfum, kleurstoffen, conserveermiddel en verdikkingsmiddelen zodat de juiste stroperigheid bereikt kan worden. Verder kunnen er ook vochtregelaars en UV-filters in zitten. Shampoo speciaal voor kinderen (babyshampoo) bevat meestal mildere reinigingsmiddelen. Voor 2 in 1 shampoos (met conditioner) worden ook nog producten toegevoegd die voor doorkambaarheid, zachtheid, glans en/of volume van het haar zorgen.
 
Bent u opzoek naar een andere soort zeep of huidcreme? Carel Lurvink biedt naast shampoo ook vloeibare handzeep, foam handzeep, desinfectiezeep, stukken zeep, douchezeep en douchegel, antibacteriële en bacterostatische zeep, garagezeep, verzorgende cremes, beschermende cremes, reinigende cremes en reinigende doekjes.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren