Filters

Handdoekrollen

29 producten

Handdoekrollen

Wist u dat de meeste infecties via de handen worden overgedragen? Door regelmatig uw handen te wassen kunnen veel infecties voorkomen worden. Daarom is het grondig wassen van de handen erg belangrijk. Uiteraard is het belangrijke goede antibacteriële zeep te gebruiken maar ook het afdrogen van de handen heeft invloed op de hygiëne. In badkamers die veel bezocht worden zijn textiele handdoeken bijvoorbeeld geen goed idee. Deze blijven namelijk vaak vochtig waardoor zich bacteriën zich erg prettig voelen. Textiele handdoeken worden dus binnen no-time een broedplaats voor bacteriën. Daarom kiezen veel organisaties en bedrijven voor papieren handdoeken. Er is aangetoond dat papieren handdoeken kruisbesmettingen verminderen. Bovendien worden kosten en tijd bespaard omdat papieren handdoeken niet gewassen moeten worden.
 
Een vorm van papieren handdoeken zijn handdoekrollen. Carel Lurvink biedt handdoekrollen die onder andere ideaal zijn voor in de keuken of in garages; echter zijn ze ook ideaal voor toiletruimten en badkamers die regelmatig bezocht worden. De handdoekrollen ons assortiment zijn van merken zoals Kimberly Clark, Katrin, Scott, Tork, Wepa, Vendor, Satino, SCA Tork en Kleenex.
 
Voor handdoekrollen wordt meestal papier gebruikt. Soms worden de rollen echter ook van cellulose gebruikt. Tevens zijn handdoekrollen in verschillende maten beschikbaar; in ons assortiment vindt u midi en mini handdoekrollen. Uiteraard verschillen handdoekrollen ook in kwaliteit. De rollen kunnen beschikken over 1-laags-, 2-laags, 3-laags- of 4-laags papier. Hoe meer lagen de rol heeft, hoe beter vloeistoffen geabsorbeerd worden en hoe beter de kwaliteit is. Ook wordt papierverbruik vermindert als er papier gebruikt wordt met een hoger absorptievermogen doordat de handen al met minder papier gedroogd worden. Een bijkomend voordeel van handdoekrollen is dat de gebruiker zelf kan bepalen hoeveel papier hij nodig heeft.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid

Veel handdoekrollen zijn gercertificeerd met een MVO keur omdat ze gerecycled papier gebruiken of de rollen CO2-neutraal produceren. In ons assortiment vindt u handdoekrollen met de volgende keurmerken: C2C, CO2 neutraal, Ecoflower, FSC en Nordic SWAN.

Welke handdoekrol u kiest is maar net afhankelijk van uw voorkeur en of de rol in uw handdoekroldispenser past. Bent u ook nog op zoek naar een handdoekroldispenser? Neem dan een kijkje in ons assortiment handdoekroldispensers.
 
Naast handdoekrollen biedt Carel Lurvink ook handdoekcassettes, interfolded handdroogpapier en traditionele papieren handdoekjes.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren