Filters

Poetspapier en doeken

130 producten

Poetspapier en aanbod Carel Lurvink

Het is altijd handig poetspapier en een poetsrol in de buurt te hebben voor wanneer er iets valt of er geknoeid wordt. Maar het is ook vooral handig om te hebben op plekken waar het snel vies wordt, zoals een werkplaats of een keuken. Gebruik poetspapier om even snel uw werkbank af te nemen, de handen te drogen of voor het opruimen van vuil en vet. Bij Carel Lurvink vindt u poetspapier van papier of textiel en u kunt kiezen of u het poetspapier liever op rollen, als vellen of doeken, in emmers of in busjes heeft.

Poetspapier is uitermate hygiënisch, doordat het bedoeld is voor eenmalig gebruik. Vaatdoekjes bijvoorbeeld worden meerdere malen gebruikt, waardoor de bacteriën gemakkelijk verspreid worden. Met poetsrollen/poetspapier voorkomt u dat. Daarom wordt poetspapier ook veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Ook keukenrollen zijn poetspapier. Tegenwoordig vindt men bijna geen keuken zonder een poetsrol.

Papieren rollen

Voor optimaal gebruikersgemak plaatst u het poetspapier in een dispenser of op een poetsrol. U kunt verscheidene poetsroldispensers bij ons vinden (bijvoorbeeld een Tork poetsroldispenser). Naast verschillende materialen, kleuren en inhoud heeft u keuze uit vloerdispensers (ook wel poetsrolstandaard genoemd) en wand poetsroldispensers. Het voordeel van vloerdispensers is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Wand poetsroldispensers zijn ideaal voor plekken waar poetspapier binnen handbereik moet hebben. Carel Lurvink biedt ook diverse soorten poetspapierrollen. De poetspapier rollen zijn van verschillende hoogwaardige merken, zoals Kimberley Clark, Tork, SCA Tork, Satino, Wypall, Diversey en ons eigen Premium A+ merk CaluClean

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en eisen voor poetspapier. Bijvoorbeeld voor de vorm/grootte: wilt u midi, mini of industrie poetsrollen? In welke dispenser moet de rol passen? Hoe sterk moeten de rollen absorberen? Moeten ze resistent zijn tegen oplosmiddelen? En hoeveel laags moet het zijn: 1-laags, 2-laags of 3-laags papier? 3-laagse rollen zijn uiteraard sterker en hebben dus een betere kwaliteit. Natuurlijk kunt u ook nog de kleur van het poetspapier kiezen. Witte poetsdoeken zijn aan te raden als ze in combinatie met een oplosmiddel gebruikt worden, omdat deze geen kleur achterlaten. Bij witte poetsdoeken kun je ook beter zien welk en hoeveel vuil je verwijdert. In de voedingsindustrie wordt meestal blauw poetspapier gebruikt, doordat blauw beter opvalt.
Het is maar net wat uw voorkeur heeft en wat uw situatie het meest past. De meeste poetspapierrollen zijn gemaakt van papier, maar er bestaan ook rollen van cellulose of non-woven materiaal.

Vellen en doeken

Carel Lurvink biedt een uitgebreid en zeer betaalbaar assortiment disposable vellen en doeken voor het poetsen. Vaak wordt ook wel de term ‘poetsdoek’ genoemd. Echter, ze kunnen ook voor diverse andere toepassing gebruikt worden. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld witte lappen, gekleurde lappen, vliesdoeken, tricot poetsdoeken, geweven poetslappen of wegwerp poetslappen. Elke type poetslap heeft weer zijn eigen bijzondere eigenschappen die de schoonmaakklus een stuk gemakkelijker maken. In ons assortiment vindt u zowel herbruikbare poetsdoeken als wegwerp of disposable poetsdoeken. Wegwerp lappen zijn natuurlijk een stuk minder duurzaam, doordat ze een aanzienlijk kortere levensduur hebben ten opzichte van een herbruikbare poetsdoek. Als u naar zo duurzaam mogelijke producten streeft, kunt u dus het beste kiezen voor één van onze herbruikbare poetslappen met een MVO-keurmerk. 

Emmers en busjes

Op plekken waar weinig ruimte is, wordt vaak gekozen voor poetspapier in een emmer of busje. U kunt een emmer of busje gemakkelijk verplaatsen als het in de weg staat: ideaal dus. Carel Lurvink biedt diverse geïmpregneerde reinigingsdoeken in emmers of reinigingsdoeken op rol. De poetsdoeken kunnen geïmpregneerd zijn met verschillende schoonmaakmiddelen. Dit is ideaal als u geen poetslap, zeep, schoonmaakmiddel en/of water bij de hand heeft. U kunt dus schoonmaken zonder de toevoeging van zeep en water, wat veel tijd kan sparen. De toepassing van een geïmpregneerde poetsdoek is afhankelijk van het schoonmaakmiddel en het type doek.

Textiele poetsdoeken

Vaak voldoen papieren poetsdoeken niet bij het reinigen van sterkt vervuilde plekken. Textiele poetsdoeken (badstof, katoen, tricot) kunnen in zulke gevallen een uitkomst bieden. Maar ook voor lichte reinigingsklussen zijn textiele poetsdoeken ideaal. Verschillende doeken zijn geschikt voor verschillende klussen. Of het nou gaat om het reinigen van de handen of het reinigen machines op een technische werkplaats, U vindt een geschikte poetslap bij Carel Lurvink. Een ander voordeel van textiele poetsdoeken is dat ze meerdere keren gebruikt kunnen worden.

Voor elke vorm van poetsen vindt u bij Carel Lurvink geschikt poetspapier, rollen en/of doeken. Meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste poetsdoek in uw situatie? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren