Filters

Poetspapier en doeken

57 producten

CaluClean poetsdoeken bont katoen T80 10kg
CaluClean poetsdoeken bont katoen T80 10kg
CaluClean poetsdoeken bont katoen T80 10kg
CaluClean poetsdoeken licht bont T20 10kg
CaluClean poetsdoeken licht bont T20 10kg
CaluClean poetsdoeken licht bont T20 10kg

De voordelen van poetspapier en doeken

Het is altijd handig poetspapier en een poetsrol in de buurt te hebben voor wanneer er iets valt of er geknoeid wordt. Maar het is ook vooral handig om te hebben op plekken waar het snel vies wordt, zoals een werkplaats of een keuken. Gebruik poetspapier om even snel uw werkbank af te nemen, de handen te drogen of voor het opruimen van vuil en vet. Bij Carel Lurvink vindt u poetspapier van papier of textiel en u kunt kiezen of u het poetspapier liever op rollen, als vellen of doeken, in emmers of in busjes heeft.

Poetspapier is uitermate hygiënisch, doordat het bedoeld is voor eenmalig gebruik. Vaatdoekjes bijvoorbeeld worden meerdere malen gebruikt, waardoor de bacteriën gemakkelijk verspreid worden. Met poetsrollen/poetspapier voorkomt u dat. Daarom wordt poetspapier ook veel gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie. Ook keukenrollen zijn poetspapier. Tegenwoordig vindt men bijna geen keuken zonder een poetsrol.

Papieren rollen

Voor optimaal gebruikersgemak plaatst u het poetspapier in een dispenser of op een poetsrol. U kunt verscheidene poetsroldispensers bij ons vinden (bijvoorbeeld een Tork poetsroldispenser). Naast verschillende materialen, kleuren en inhoud heeft u keuze uit vloerdispensers (ook wel poetsrolstandaard genoemd) en wand poetsroldispensers. Het voordeel van vloerdispensers is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Wand poetsroldispensers zijn ideaal voor plekken waar poetspapier binnen handbereik moet hebben. Carel Lurvink biedt ook diverse soorten poetspapierrollen. De poetspapier rollen zijn van verschillende hoogwaardige merken, zoals Kimberley Clark, Tork, SCA Tork, Satino, Wypall, Diversey en ons eigen Premium A+ merk CaluClean

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en eisen voor poetspapier. Bijvoorbeeld voor de vorm/grootte: wilt u midi, mini of industrie poetsrollen? In welke dispenser moet de rol passen? Hoe sterk moeten de rollen absorberen? Moeten ze resistent zijn tegen oplosmiddelen? En hoeveel laags moet het zijn: 1-laags, 2-laags of 3-laags papier? 3-laagse rollen zijn uiteraard sterker en hebben dus een betere kwaliteit. Natuurlijk kunt u ook nog de kleur van het poetspapier kiezen. Witte poetsdoeken zijn aan te raden als ze in combinatie met een oplosmiddel gebruikt worden, omdat deze geen kleur achterlaten. Bij witte poetsdoeken kun je ook beter zien welk en hoeveel vuil je verwijdert. In de voedingsindustrie wordt meestal blauw poetspapier gebruikt, doordat blauw beter opvalt.
Het is maar net wat uw voorkeur heeft en wat uw situatie het meest past. De meeste poetspapierrollen zijn gemaakt van papier, maar er bestaan ook rollen van cellulose of non-woven materiaal.

Het aanbod van Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink vindt u een breed en betaalbaar assortiment poetsmaterialen.  Onze selectie omvat onder andere witte en gekleurde lappen, vliesdoeken, tricot poetsdoeken, geweven poetslappen en wegwerppoetslappen. Elke soort heeft unieke eigenschappen die het schoonmaken vereenvoudigen. Of u nu de voorkeur geeft aan herbruikbare poetsdoeken of disposable opties, wij bieden ze allemaal aan. Houd er rekening mee dat wegwerplappen minder duurzaam zijn vanwege hun beperkte levensduur in vergelijking met herbruikbare poetsdoeken. Als duurzaamheid voor u belangrijk is, raden we onze herbruikbare poetslappen met een MVO-keurmerk aan. Carel Lurvink staat voor uw schoonmaakbehoeften klaar.

De veelzeidigheid van een poetsdoek

Hoewel ze 'poetsdoeken' genoemd worden, zijn ze eigenlijk geschikt voor veel meer toepassingen. In de wereld van autowassen en autodetailing, wordt een poetsdoek veel gebruikt. Deze veelzijdige doeken worden gebruikt om voertuigen te drogen en een glanzende afwerking te geven, wat essentieel is voor een vlekkeloze uitstraling. Maar poetsdoeken zijn niet beperkt tot auto's; ze vinden ook hun weg in de precisie-omgevingen van elektronica en gevoelige instrumenten, waar ze dienen om stof en vuil te verwijderen zonder schade aan te richten. Deze kleine, maar krachtige doeken zijn onmisbaar in zowel de autowereld als de wereld van precisietechnologie.

Textiele poetsdoeken

Vaak voldoen papieren poetsdoeken niet bij het reinigen van sterkt vervuilde plekken. Textiele poetsdoeken (badstof, katoen, tricot) kunnen in zulke gevallen een uitkomst bieden. Maar ook voor lichte reinigingsklussen zijn textiele poetsdoeken ideaal. Verschillende doeken zijn geschikt voor verschillende klussen. Of het nou gaat om het reinigen van de handen of het reinigen machines op een technische werkplaats, U vindt een geschikte poetslap bij Carel Lurvink. Een ander voordeel van textiele poetsdoeken is dat ze meerdere keren gebruikt kunnen worden.

Voor elke vorm van poetsen vindt u bij Carel Lurvink geschikt poetspapier, rollen en/of doeken. Meer informatie of hulp bij het vinden van de juiste poetsdoek in uw situatie? Neem contact op met één van onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren