Filters

Tafelpapier

15 producten

Tafelpapier bestellen bij Carel Lurvink

In zowel de horeca als de medische sector is tafelpapier onmisbaar. Ons gevarieerde assortiment omvat onderzoekstafelpapier, servetten en placemats. Bij Carel Lurvink kunt u kiezen uit diverse kleuren en stijlen tafelpapier. Met tafelpapier beschermt u uw tafels op een stijlvolle wijze. Of het nu voor uw restaurant, kliniek, een formeel diner, een verjaardagsfeest, een kerstdiner, een high tea of een proeverij is, wij hebben tafelpapier voor elke gewenste situatie. Na gebruik kunt u eenvoudig het tafelpapier vervangen, waardoor u tijd bespaart en vlekken tot het verleden behoren.

Onderzoekstafel papier

In klinieken wordt onderzoekstafelpapier gebruikt om een hoog niveau van hygiëne te waarborgen. Dankzij de geperforeerde rand kunt u de rol gemakkelijk afscheuren en zo snel en eenvoudig een schone tafel voor uw patiënt garanderen. Ons assortiment bij Carel Lurvink omvat zowel 1-laags als 2-laags onderzoekstafelpapier.

Servetten voor elke gelegenheid

Onze papieren servetten zijn ideaal voor eenmalig gebruik en bieden optimale hygiëne. Door te variëren in kleur en ontwerp kunt u de gewenste uitstraling creëren. Gecertificeerd voor contact met voedsel, bieden we hoogwaardige servetten die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. U kunt kiezen uit 1-laags en 2-laags servetten, 4-vouw of interfolded-vouw servetten, en servetten geschikt voor servettenhouders, ideaal voor zelfbedieningsrestaurants. Daarnaast hebben we een assortiment servettendispensers voor een nette presentatie.

Placemets

Om vlekken te vermijden en uw tafels er nog stijlvoller uit te laten zien kiest u het beste voor een van onze placemats van Lotus en Tork. Hierdoor kunt u nog langer van een tafelkleed genieten. Natuurlijk zijn ook onze placemats van hoge kwaliteit.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren