Filters

Doppenrollen

11 producten

Doppenrol

Toiletpapier wordt zoals het woord al aangeeft op de toilet gebruikt. Doordat overal en door iedereen toiletpapier gebruikt wordt is het belangrijk dat voor ieder een geschikte vorm beschikbaar is. Carel Lurvink biedt daarom diverse soorten toiletpapier waaronder doppenrollen. Doppenrollen worden gebruikt in speciale dispensers. De doppenrol heeft binnenin een huls waardoor het hervullen van dispensers gemakkelijk is.

MVO keur

Maakt u gebruik van een toiletrol dispenser voor een doppenrol? Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor diverse doppenrollen. In het assortiment treft u diverse merken waaronder BlackSatino, Vendor, Satino & Katrin. Een aantal van deze voldoen aan de certificeringen: C2C, CO2 neutraal, Ecoflower en FSC.

Huls

Bij het kiezen van een doppenrol is het van belang om het juiste merk te kiezen. Een ander merk kan betekenen een andere formaat huls. Heeft u hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste doppenrol? Neem contact op met onze specialisten via de e-mail naar [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren