Filters

Dameshygienedispensers

9 producten


Dameshygiënedispensers

Voor een goede hygiëne in een sanitaire ruimte zijn niet alleen zeepdispensers, desinfectiezeep en een regelmatige grondige schoonmaak essentieel. Ook  dameshygiënedispensers zijn essentieel in elke toilet. Tampons, maandverband, vochtige doekjes, inbrenghulzen en de verpakkingen van tampons zijn niet geschikt om door te spoelen. Deze producten kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang een dameshygiënedispenser aan te bieden in een damestoilet. Een dameshygiënedispenser beschikt over hygiënezakjes waarin het afval gestopt kan worden. Ten tweede is het van belang dat er ook een dameshygiënebox of andere afvalbak wordt aangeboden waarin het hygiënezakje weggegooid kan worden. Het voordeel van deze speciale dameshygiënezakjes is dat de hygiënezakjes luchtdicht zijn en niet snel kapotgaan wat de hygiëne bevorderd en er geen onaangename geuren verspreid worden. Een ander belangrijk punt om goede hygiëne te bevorderen is dat de dameshygiënebox of andere afvalbak luchtdicht is en makkelijk te openen is.

Het belang van dameshygiëne producten

De aanwezigheid van een dispenser voor dames hygiënezakjes in een toilet draagt sterk bij aan een hygiënische en comfortabele ervaring. Met deze dispensers kunnen vrouwen op discrete en gemakkelijke wijze hygiënezakjes verkrijgen voor het veilig en onopvallend verwijderen van vrouwelijke hygiëneproducten. Het bevordert niet alleen een schone omgeving, maar verhoogt ook het welzijn en comfort voor iedere gebruiker. Het gebruik van deze dispensers voorkomt ongemak en verzekert een positieve indruk van de sanitaire voorzieningen. Ze onderstrepen een respectvolle en zorgzame benadering van vrouwelijke hygiëne, wat van groot belang is voor het scheppen van een inclusieve en gastvrije omgeving.

Dameshygiëne assortiment van Carel Lurvink

Wij bieden dameshygiënedispensers van de volgende merken aan: SantralBlack Satino, Tork, Vendor, Satino en SCA Tork. De dameshygiëneboxen en dameshygiënedispensers in het assortiment van Carel Lurvink zijn van uiterst hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit dameshygiënedispensers gemaakt van aluminium, kunststof of roestvrijstaal. Aluminium en roestvrijstalen dameshygiënedispensers hebben een stijlvollere uitstraling en gaan ook langer mee doordat ze steviger zijn. Kunststoffen dameshygiënedispensers zijn daarentegen goedkoper en makkelijker en beter te reinigen. Het is maar net waar u naar op zoek bent.

Dameshygiëne Dispensers of afvalbak online bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!