Dameshygienedispensers

11 producten

Dameshygiënedispensers

Voor een goede hygiëne in een sanitaire ruimte zijn niet alleen zeepdispensers, desinfectiezeep en een regelmatige grondige schoonmaak essentieel. Ook  dameshygiënedispensers zijn essentieel in elke toilet. Tampons, maandverband, vochtige doekjes, inbrenghulzen en de verpakkingen van tampons zijn niet geschikt om door te spoelen. Deze producten kunnen ernstige verstoppingen veroorzaken die niet zo makkelijk op te lossen zijn. Bovendien kunnen deze producten ook in het riool en bij waterzuiveringsinstallaties problemen veroorzaken. Om ontstoppingen en andere problemen te voorkomen is het ten eerste dus van belang een dameshygiënedispenser aan te bieden in een damestoilet. Een dameshygiënedispenser beschikt over hygiënezakjes waarin het afval gestopt kan worden. Ten tweede is het van belang dat er ook een dameshygiënebox of andere afvalbak wordt aangeboden waarin het hygiënezakje weggegooid kan worden. Het voordeel van deze speciale dameshygiënezakjes is dat de hygiënezakjes luchtdicht zijn en niet snel kapotgaan wat de hygiëne bevorderd en er geen onaangename geuren verspreid worden. Een ander belangrijk punt om goede hygiëne te bevorderen is dat de dameshygiënebox of andere afvalbak luchtdicht is en makkelijk te openen is. 

Dameshygiëne assortiment van Carel Lurvink

Wij bieden dameshygiënedispensers van de volgende merken aan: SantralBlack Satino, Tork, Vendor, Satino en SCA Tork. De dameshygiëneboxen en dameshygiënedispensers in het assortiment van Carel Lurvink zijn van uiterst hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit dameshygiënedispensers gemaakt van aluminium, kunststof of roestvrijstaal. Aluminium en roestvrijstalen dameshygiënedispensers hebben een stijlvollere uitstraling en gaan ook langer mee doordat ze steviger zijn. Kunststoffen dameshygiënedispensers zijn daarentegen goedkoper en makkelijker en beter te reinigen. Het is maar net waar u naar op zoek bent.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren