Taski Swingo 2100 micro Li Ion 150 Ah schrobzuigmachine

Art: 7524919
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Omschrijving

Eigenschappen

Taski Swingo 2100 micro is een innovatieve kleine opzitschrobzuigmachine. De machine biedt uitstekende prestaties door de unieke combinatie van snelheid, smalle werkbreedte, behendigheid en een grote watertank. De schrobzuigmachine maakt het mogelijk om grote en kleine gebieden optimaal te reinigen, de machine beschikt over een offset functie waarmee gemakkelijk de borstels zijwaarts worden verplaatst. De offset functie vermindert handmatig werk en maakt het mogelijk de moeilijk bereikbare plekken te reinigen.


Veiligheid voor de gebruiker is van optimaal belang wanneer een schrobzuigmachine gebruikt wordt. De TASKI swingo 2100µicro combineert goed overzicht over de werkvloer met ergonomisch werken en hoge veiligheidsnormen. Ook biedt het ontwerp van deze schrobzuigmachine een watertank aan de voorzijde, een actieve in hoogte verstelbare zitplaats en vele andere veilige eigenschappen. Eenvoudige en efficiënte voorbereiding en onderhoud van de machine zorgt voor verbetering van operationele efficiency en reduceert de behoefte van tijdrovende gebruikerstraining.

Positieve punten

+ Smalle werkbreedte
+ Offset functie
+ Productiviteit verhogend

Technische gegevens

Werkbreedte: 55cm
Borstelsysteem offset functie: 14cm
Borstelsysteem: 2x 28cm
Theoretisch schoonmaakoppervlak: 3025 m2/u
Theoretische prestatie per tank: 5000m2/tank
Voltage: 24V
Nominaal verbruik: 1440 W
Gebruiksklaar gewicht: 380kg
Afmetingen (LxBxH): 138x58x128cm
Veiligheidsklasse: GS, CB/II

Taski

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schrobzuigmachines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Taski

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren