Filters

Stofzuigers

5 producten

Active filters

Ontdek ons stofzuiger aanbod. Alle soorten stofzuigers, waaronder Makita robotstofzuigers en merken zoals Taski, Kärcher en Numatic. Deze merken staan garant voor uitstekende prestaties en duurzaamheid. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte stofzuiger voor uw schoonmaakbehoeften.


Industriële stofzuiger maakt het verwijderen van vuil mogelijk

Een industriële stofzuiger maakt het verwijderen van vuil, stof en in bepaalde gevallen zelfs (gevaarlijke) vloeistoffen mogelijk. Het aanbod is indrukwekkend. Van kleine tot heel krachtige stofzuigers, voor gebruik in de werkplaats of op kantoor of de grotere variant voor in fabriekshallen. Er is een industriële stofzuiger voor elk bedrijf. Met een professionele stofzuiger – toegespitst op specifieke werkzaamheden - blijft elke organisatie schoon en netjes. Carel Lurvink heeft stofzuigers van Cleanfix, Ghibli, Karcher, Numatic, Taski, Makita en ons eigen premium A+ merk Caluclean in het assortiment.

Stofzuiger met vloeistoffilter

Behalve droog vuil, zijn er ook stofzuigers die vloeistoffen en water kunnen opzuigen. In het apparaat zit een vloeistoffilter of de vloeistof wordt opgeslagen in een reservoir. De meeste industriële stofzuigers zijn voorzien van een automatische uitschakelfunctie waardoor gebruikers niet te veel vloeistof kunnen opzuigen.

De diverse soorten stofzuigers

Er zijn diverse stofzuigeropties beschikbaar om aan verschillende behoeften te voldoen. Deze omvatten rugstofzuigers, robotstofzuigers en steelstofzuigers, elk met hun eigen unieke kenmerken en toepassingen. Hieronder volgt een beknopte uitleg over elk type stofzuiger.

Rugstofzuigers

Een rugstofzuiger is een draagbare stofzuiger die op de rug van de gebruiker wordt gedragen. Deze stofzuigers zijn ontworpen voor professioneel gebruik, vooral in situaties waar mobiliteit en flexibiliteit vereist zijn. Makita rugstofzuigers zijn, dankzij de kwalitatieve accu's, ideaal voor het reinigen van grote oppervlakken in bijvoorbeeld kantoren, hotels en scholen. Door het ergonomische ontwerp kunnen gebruikers zich vrij bewegen terwijl ze stof en vuil verwijderen, en de rugstofzuiger biedt vaak een efficiënte manier om zowel vloeren als tapijten schoon te maken.

Steelstofzuigers

Een steelstofzuiger is een draagbare stofzuiger die lijkt op een traditionele stofzuiger, maar met een slanker en lichter ontwerp. Deze stofzuigers zijn bedoeld voor draadloos en gemakkelijk gebruik, en ze zijn uitgerust met een batterij die zorgt voor mobiliteit zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn. Steelstofzuigers zijn handig voor snelle schoonmaakklusjes, zoals het opzuigen van kruimels of stof op harde vloeren en tapijten. Ze zijn licht van gewicht en wendbaar, waardoor ze eenvoudig te hanteren zijn.

Robotstofzuigers

Een robotstofzuiger is een geautomatiseerd reinigingsapparaat dat zelfstandig stofzuigt zonder menselijke tussenkomst. De Makita robotstofzuigers in ons assortiment zijn slimme apparaten zijn uitgerust met sensoren en navigatietechnologie om obstakels te vermijden en zich door de ruimte te verplaatsen. Ze zijn handig voor dagelijkse onderhoudsstofzuigklussen en kunnen worden geprogrammeerd om op vaste tijden te werken. Robotstofzuigers zijn geschikt voor thuisgebruik en verminderen de noodzaak van handmatig stofzuigen aanzienlijk.

Professionele stofzuiger op maat

Voor elke bedrijfstak is er een professionele stofzuiger op maat. Van een compacte, maar over veel capaciteit beschikkende, industriële stofzuiger voor kleinere kantoren, een fijnstofzuiger om gezondheidsrisico’s van fijnstoffen tot een minimum te beperken tot grofvuilzuigers voor ruimtes met meer en vooral groter afval en de pompzuiger. Deze laatste is naast het opruimen van plassen water ook zeer bruikbaar in situaties van overstroming. Met de geïntegreerde uitneembare pomp zijn ze in staat grote hoeveelheden water weg te pompen.

Lange levensduur en andere voordelen

De industriële stofzuiger kenmerkt zich door een lange levensduur. De benodigde zuigkracht blijft lang op gewenst niveau en slechts zelden hoeft er onderhoud gepleegd te worden. Professionele stofzuigers zijn leverbaar met verschillende lengtes slang en snoer, goed om daar bij de aanschaf rekening mee te houden. Industriële stofzuigers staan ook bekend om de vele extra’s die ze te bieden hebben. Denk maar eens aan een blaasfunctie, een ingebouwde contactdoos, extra opzetstukken of de mogelijkheid de stofzuiger op de rug mee te dragen.

Vragen over de juiste stofzuiger voor uw organisatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.