Filters

Detecteerbare messen

6 producten

Active filters

Detecteerbare veiligheidsmessen

Voedsel is een van de belangrijkste factoren in ons leven. Om deze reden moet de voedselveiligheid zo goed mogelijk worden gewaarborgd. Carel Lurvink biedt een grote verscheidenheid aan professionele detecteerbare veiligheidsmessen.

Met name bij bedrijven in de voedings- en farmaceutische industrie is de waarborging van voedselveiligheid de grootste prioriteit. Het is daarom belangrijk dat er geen productvreemde delen in de voedingsmiddelen komen. Er zijn om deze reden producten ontwikkeld om dit risico te beperken. Deze artikelen worden ook wel HACCP producten genoemd.

Veiligheidsmessen

De detecteerbare veiligheidsmessen zijn gemaakt voor bedrijven in de voedsel- en farmaceutische industrie. Bij deze bedrijven is voedselveiligheid de hoogste prioriteit, dus het gebruik van detecteerbare producten is er noodzakelijk. De afkorting van HACCP staat voor Harzardous Analysis and Critical Control Points, wat een risico inventarisatie voor voedingsmiddelen betekent. Ook voldoen onze detecteerbare artikelen aan andere kwaliteitsstandaarden, zoals BRC. Deze producten voorkomen dat machines beschadigen, terugroepacties, of in het ergste geval, ernstig letsel bij de klant die per ongeluk in contact komt met verontreining in het voedsel. De messen bestaan uit een kunststof die metaaldeeltjes bevatten. Deze minuscule metaaldeeltjes zorgen ervoor dat de voorwerpen door een metaaldetector of een speciale röntgenmachine worden gevonden, mocht het voorwerp onbedoeld in het productieproces komen. De messen zijn gemaakt voor veel verschillende taken, zoals het snijden van karton, plastic omhulsels, leer en straps. Ze zijn visueel goed zichtbaar zodat ze goed opvallen. Daarnaast zijn de detecteerbare veiligheidsmessen gemakkelijk te gebruiken, vooral door hun lichte gewicht en goede grip.

Carel Lurvink en detecteerbare veiligheidsmessen

CaluGuard veiligheidsmessen zijn speciaal ontwikkelt voor een eigen aparte taak. Elk mes heeft zijn eigen voordelen, waardoor er altijd een geschikt mes is voor de verschillende werkzaamheden in de voedselindustrie. Om optimale hygiëne te behalen zijn onze detecteerbare artikelen volledig gemaakt van kunststof zodat ze goed gedesinfecteerd en schoongemaakt kunnen worden. Bent u naast detecteerbare schrijfwaren ook op zoek naar andere detecteerbare artikelen? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment detecteerbare artikelen zoals: detecteerbare kantoorartikelendetecteerbare hoofddeksels, detecteerbare verpakkingsmaterialen, detecteerbare bedrijfshulpverlening, detecteerbare gehoorbescherming en detecteerbare werkmaterialen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.