Filters

Detecteerbare schrijfwaren

33 producten

Active filters

Detecteerbare schrijfwaren

Voedsel is een van de belangrijkste factoren in ons leven. Om deze reden moet de voedselveiligheid zo goed mogelijk worden gewaarborgd. Carel Lurvink biedt een grote verscheidenheid aan professionele detecteerbare schrijfwaren.

De detecteerbare schrijfwaren zijn speciaal ontwikkeld om het risico op productvreemde delen in voedingsmiddelen te beperken. Deze artikelen worden ook wel HACCP producten genoemd. De betekenis van HACCP staat voor Harzardous Analysis and Critical Control Points, wat een risico inventarisatie voor voedingsmiddelen betekent. Ook voldoen de detecteerbare artikelen aan andere kwaliteitsstandaarden, zoals BRC.

Schijfwaren

De detecteerbare schrijfwaren zijn geproduceerd uit een kunststof die kleine  metaaldeeltjes bevatten. Deze minuscule metaaldeeltjes zorgen ervoor dat de pen word gedetecteerd door metaaldetectors als de pen onbedoeld in het voedselproces is terechtgekomen. Daarnaast hebben de pennen een opvallende kleur zodat ze goed opvallen. Alle pennen voldoen aan de HACCP eisen en worden aanbevolen in een BRC systeem. Deze pennen zijn erg betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

Detecteerbare schrijfwaren bij Carel Lurvink online bestellen

De CaluGuard pennen zijn gemaakt van een vierkante behuizing, waardoor de pen niet kan rollen. Ook zijn de pennen gemaakt van een klein aantal onderdelen, wat zorgt voor een goede stevigheid. Daarnaast zijn de pennen gemakkelijk vast te maken aan een hanger of draagriem door de klem of het gaatje in de pen. De buitenkant van de pen zorgt voor een goede grip door de matte behuizing waardoor de pen niet gaat draaien of glijden. De pennen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, ideaal als u gebruikmaakt van een kleurcoderingssysteem.

Om optimale hygiëne te behalen zijn onze detecteerbare artikelen volledig gemaakt van kunststof zodat ze goed gedesinfecteerd en schoongemaakt kunnen worden. 

Bent u naast detecteerbare schrijfwaren ook op zoek naar andere detecteerbare artikelen? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment detecteerbare artikelen zoals detecteerbare kantoorartikelen, detecteerbare Vikan artikelen, detecteerbare disposables, detecteerbare verpakkingsmaterialen, detecteerbare bedrijfshulpverlening, detecteerbare gehoorbescherming, detecteerbare messen en detecteerbare werkmaterialen.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.