Transport etiketten

1 product

Waarom transport etiketten?

Wanneer u als organisatie dingen wil versturen kan het soms handig zijn om transport etiketten op de verpakking te plakken. Voor bijvoorbeeld breekbare producten, zodat mensen ook zonder kennis van de levering weten hoe ze met producten moeten omgaan. Zo is de kans op beschadeging van de levering kleiner. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor transport etiketten.

Behandelingsetiketten

Om transportschade te voorkomen, worden behandelingsetiketten of verpakkingsetiketten gebruikt, vooral wanneer er voorzichtig met de goederen moet worden omgegaan. Deze etiketten dienen als duidelijke identificatie van de kwetsbaarheid van een product en zijn ontworpen om wereldwijd te worden toegepast. Ze bieden een eenvoudige en begrijpelijke instructie voor iedereen die in aanraking komt met de zending, waardoor de lading onbeschadigd op de bestemming aankomt.

De opvallende kleuren en grootte van de etiketten, voorzien van een permanente lijmlaag, maken ze gemakkelijk te zien en te bevestigen op de doos of krat met de goederen. Verschillende etiketten geven specifieke behandelingen aan, zoals "Breekbaar" met een afbeelding van glas, waarbij voorzichtigheid geboden is. "This side up," met pijlen omhoog, instrueert om de doos niet te kantelen of om te draaien. "Keep dry," met een paraplu, waarschuwt dat de lading niet nat mag worden. "Niet stapelen," met een afbeelding van twee palletladingen en een kruis erdoor, geeft aan dat er absoluut geen andere lading bovenop geplaatst mag worden. Deze zorgvuldig ontworpen etiketten zijn cruciaal voor een succesvol transportproces en dragen bij aan de bescherming van de inhoud gedurende het gehele traject.

Transport etiketten bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!