Filters
Veiligheidsklasse

S3 werkklompen

5 producten

Active filters

S3 werkklompen bestellen

Bekijk ons assortiment S3 werkklompen, ontworpen om uw voeten te beschermen en comfort te bieden tijdens veeleisende werkzaamheden. S3 werkklompen voldoen aan strikte veiligheidsnormen en zijn geschikt voor diverse werkplekken.

Wat zijn S3 werkklompen?

S3 werkklompen zijn robuuste veiligheidsklompen die voldoen aan de EN ISO 20345:2011 norm. Ze bieden superieure bescherming tegen verschillende risico's op de werkplek en zijn ontworpen voor langdurig draagcomfort. 

Welke veiligheidskenmerken hebben S3 werkklompen?

S3 werkklompen zijn uitgerust met een reeks belangrijke veiligheidskenmerken, waaronder:
Stalen of composiet neuzen: bescherming tegen vallende objecten en compressie.
Antiperforatiezool: voorkomt penetratie van scherpe voorwerpen.
Waterdichte eigenschappen: houdt uw voeten droog in natte omstandigheden.
Antislipzolen: bieden uitstekende grip op gladde oppervlakken.
Schokabsorptie: minimaliseert impact op uw voeten, vermindert vermoeidheid.

Waarom zijn S3 werkklompen belangrijk op de werkplek?

S3 werkklompen zijn gemaakt om letsel op de werkplek te voorkomen. Ze verminderen het risico op letsel door vallende voorwerpen, scherpe objecten en bieden bescherming in vochtige omgevingen. Door S3 werkklompen te dragen, zorgt u voor de veiligheid en het welzijn van uzelf en uw collega's.

Voor welke soorten werkzaamheden zijn S3 werkklompen geschikt?

S3 werkklompen zijn geschikt voor een breed scala aan beroepen en industrieën, zoals de bouw, landbouw en logistiek. Ze bieden optimale bescherming in zowel binnen- als buitenomgevingen en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw werkzaamheden.

Hoe kies ik de juiste maat S3 werkklompen?

Het selecteren van de juiste maat is essentieel voor comfort en veiligheid. Raadpleeg onze maattabel en volg de instructies om de perfecte pasvorm te vinden. Als u twijfelt, neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies.

Onderhoud en levensduur

Om de levensduur van uw S3 werkklompen te verlengen, is regelmatig schoenonderhoud belangrijk. Bekijk de bijbehorende artikelen en volg de meegeleverde instructies om ervoor te zorgen dat uw klompen optimaal blijven presteren gedurende hun levensduur.

Bestel uw S3 Werkklompen vandaag nog

Investeer in uw veiligheid en comfort op de werkplek met onze hoogwaardige S3 werkklompen. Kies uit ons assortiment van duurzame en functionele modellen en plaats uw bestelling vandaag nog voor een veilige en productieve werkdag.
 
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren