Bouw

Bent u actief in de bouwsector en op zoek naar een uitgebreid assortiment aan benodigdheden voor uw projecten? Bij Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft voor succesvolle bouwprojecten. Onze expertise in uw vakgebied maakt ons tot een betrouwbare partner. Met een indrukwekkende ervaring van 130 jaar hebben we voortdurend samengewerkt met professionals zoals u. Onze voortdurende groei in de bouwsector stelt ons in staat om u te voorzien van hoogwaardige producten en inzichten die bijdragen aan efficiëntie en kwaliteit in uw werk.

Uw kennispartner in de bouw

In de bouwsector draait alles om het realiseren van diverse projecten, elk met hun eigen specifieke eisen. Daarom is het van essentieel belang dat elk bouwproject met de juiste aanpak wordt benaderd. Met meer dan 130 jaar ervaring binnen deze branche, hebben we uitgebreide kennis van de verschillende aspecten van de bouwprocessen. Onze expertise stelt ons in staat om nauw samen te werken met professionals zoals uzelf. Ons doel is om in samenwerking met onze leveranciers innovatieve oplossingen te ontwikkelen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Door het delen van onze kennis en deskundigheid dragen we bij aan uw succes en helpen we u om de hoogste kwaliteit aan uw klanten te leveren.

CaluPrevent oordoppen

Voorkom gehoorschade met CaluPrevent oordoppen

Bekijk het aanbod

Veiligheidshelmen

Voor elke klus hoofdbescherming

Bekijk nu

CaluGuard werkhandschoenen

Binnen de bouw spelen verschillende materialen en processen een cruciale rol, elk met hun eigen unieke eisen. Om die reden is het van essentieel belang om elke taak en project met de juiste aanpak te benaderen. Door het aanbieden van CaluGuard werkhandschoenen, dragen we bij aan de bescherming en veiligheid van uw medewerkers. Onze werkhandschoenen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd en zijn toegewijd om u te voorzien van hoogwaardige handschoenen die comfort, bewegingsvrijheid en bescherming bieden.

De leverancier voor de bouw

U zult zien dat Carel Lurvink uw  bouwbedrijf volledig kan ondersteunen met de juiste producten. Ons doel is om in samenwerking met onze leveranciers vernieuwende oplossingen te ontwikkelen die afgestemd zijn op uw wensen. Door het delen van onze kennis en deskundigheid, dragen we bij aan uw succes en helpen we u om de hoogste kwaliteit aan uw klanten te leveren. Wij hebben voor u dan ook belangrijke producten in het assortiment zoals: veiligheidshelmen, veiligheidsbrillen, werkhandschoenen, en gehoorbescherming.

Behaal de beste resultaten in de bouw met deze merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist