Filters

Sweaters en fleece

31 producten

Sweaters en fleece

Werkkleding heeft niet alleen praktische functies. De juiste bedrijfskleding kan ook bijdragen aan de uitstraling en professionaliteit van uw bedrijf. Daarom gaat het bij het bepalen van de juiste werkkleding voor uw medewerkers om de juiste mix tussen functionaliteit en uitstraling. Inventariseer voor de aanschaf aan welke eigenschappen de werkkleding moet voldoen. Het beste is als dit samen met de medewerkers besproken wordt; zij weten immers het beste waar zij behoefte aan hebben en tegen welke werkomstandigheden de kleding bestand moet zijn. Onze sweaters en fleece truien zijn ideaal tijdens koude werkomstandigheden.

Fleece

In de Jaren '90 werden fleece producten steeds populairder doordat de stof goed isoleert. Fleece bestaat 100% uit polyethyleentereftalaat dat zeer los gebreid wordt. Vervolgens laat met de stof krimpen door het te wassen en scheert men de stof zodat het een vachtachtig uiterlijk krijgt. Maar wat maakt fleece zo bijzonder? Ten eerste is fleece erg isolerend waardoor fleece goed warm houdt. Echter is fleece meestal niet winddicht en daarom minder geschikt als buitenste laag. Wind kan de warmte snel wegblazen. Om dit te voorkomen kunt u een winddichte (regenjas) over uw fleece dragen of een winddichte fleecevest kopen waar een membraan tussen de binnen- en buitenkant verlijmd is die de wind tegenhoudt. Ten tweede is de stof erg licht. Ten derde zijn fleecevesten erg veelzijdig. Het dragen van een fleecevest kan voordelen bieden tijdens verschillende activiteiten en werkzaamheden. Ten slotte heeft de stof goede stretch en worden zweet en vocht erg goed afgevoerd. Hierdoor zijn fleecevesten erg comfortabel.

Hier nog een keer de voordelen van fleece op een rijtje:

  • Warmte-isolerend
  • Zweet- en vocht-eliminerend
  • Licht
  • Stretch
  • Comfortabel

Sweaters

Heeft u liever een sweater? Carel Lurvink biedt ook een uitgebreid assortiment sweaters ideaal voor koude omstandigheden. In de winter is het verstandig meerdere lagen kleding te dragen. De luchtlagen tussen de kleding isoleren namelijk goed. U kunt gemakkelijk iets uit doen als u het warm heeft en als u het weer fris krijgt doet u het gewoon weer aan. Sweaters worden vaak gedragen als bovenste laag (onder een jas als u buiten werkzaam bent).  De sweaters in ons assortiment zijn gemaakt hoogwaardige materialen zodat ze goed warm houden.

Zowel sweaters als fleece kunt u bij Carel Lurvink verkrijgen met MVO keurmerken. Zo zitten in het assortiment kleding met Fair Wear of Oko-Tex.

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste kleding voor uw medewerkers? Onze specialisten helpen u graag! Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren