Filters

Schoenonderhoud

15 producten

Schoen onderhoudsmiddelen

Het goed onderhouden van uw werkschoenen is erg belangrijk. Niet alleen om ze fris en netjes te houden, maar ook om de levensduur te verlengen. Carel Lurvink biedt u een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen om uw werkschoenen in topconditie te houden. Zo bieden we onder andere diverse sprays, crèmes en borstels van de A-merken Bama en Tana. Deze merken staan bekend om hun topproducten op het gebied van werkschoenen en werkkleding.

Verleng de levensduur van uw werkschoenen met onze onderhoudsmiddelen

Bij Carel Lurvink willen we dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw werkschoenen. Het verlengen van de levensduur begint bij het goed beschermen van uw schoenen. Zo vindt u in ons assortiment diverse sprays die een beschermende laag aanbrengen op uw schoenen. Voor een extra goede bescherming tegen water, vuil en modder bieden we een aantal speciale super protectors of waterstop sprays. Er is niets zo vervelend als ondichte schoenen, of schoenen die u niet meer schoon krijgt. Deze sprays zijn ook verkrijgbaar als aerosol spray, die wat beter zijn voor het milieu.

Uw schoenen reinigen en onderhouden

Uiteraard vindt u bij ons ook schoen onderhoudsmiddelen, reinigingsborstels en glansborstels die in het bijzonder geschikt zijn voor het reinigen en beschermen van uw werkschoenen. Zo bieden we diverse middelen en crèmes die uw schoenen hun glans weer teruggeven. Leren schoenen vereisen altijd iets meer verzorging dan andere schoenen. Daarom bieden we een aantal leer wax crèmes en leervet, waarbij een goede insmeerborstel natuurlijk niet mag ontbreken. Wanneer uw leer er niet zo goed meer uitziet is onze herstellend olie de juiste keuze voor u. Bovendien bieden we een speciale deo voor schoenen, zodat ze lekker fris blijven ruiken.

Hoe zorgt u ervoor dat uw schoenen langer meegaan?

Door uw werkschoenen goed te onderhouden, af en toe na te kijken en te repareren wanneer dit nodig is, kunt u de levensduur van uw werkschoenen aanzienlijk verlengen. We delen graag enkele tips die het makkelijk maken om uw werkschoenen in goede staat te houden.

- Maak uw schoenen regelmatig schoon. Gebruik hiervoor een vochtige doek of borstel om al het stof en vuil te kunnen verwijderen. Als uw schoenen extreem vuil zijn, kunt u ze ook afspoelen met water.
- Door een waterafstotende spray te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw schoenen langer waterafstotend blijven. Zo blijven uw schoenen beter droog, onderhouden en zijn ze goed beschermd tegen vuil en vocht.
- Vervang de inlegzolen wanneer deze versleten zijn om de levensduur van uw schoenen te verlengen. Hierdoor hoeft u geen nieuwe werkschoenen aan te schaffen, maar zitten uw werkschoenen wel weer comfortabel.
- Bewaar uw werkschoenen op een droge plek wanneer u deze niet gebruikt. Hiermee voorkomt u nare geurtjes in de schoen en het verlengt de levensduur van uw werkschoenen. 
- Het is verstandig om uw werkschoenen met enige regelmaat te laten inspecteren door een professional. Door uw schoenen op tijd te repareren verlengt u de levensduur. 

Heeft u vragen over het onderhouden van uw (werk)schoenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Onze specialisten helpen u graag via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren