Filters

Werklaarzen

26 producten

Voor iedereen geschikte werklaarzen

Werklaarzen maken het uitvoeren van taken op de werkvloer gemakkelijker en veiliger. Bij Carel Lurvink zorgen wij ervoor dat wij iedereen een geschikte werklaars kunnen aanbieden die optimaal beschermt tegen gevaren op de werkvloer. Zo bieden wij bijvoorbeeld zowel werklaarzen voor dames als werklaarzen voor heren. Ook kunt u de laarzen vinden in verschillende veiligheidsklassen (S1, S1P, S2, S3, S4 en de S5 normering) en van verschillende merken.

Veiligheidslaarzen ook wel bekend als werklaarzen worden steeds populairder in verschillende branches en kunnen allround gebruikt worden, doordat het loopcomfort de laatste jaren enorm vooruit is gegaan. Wij zijn van mening dat veiligheidslaarzen niet alleen praktisch moeten zijn, maar ook comfortabel. Laarzen moeten uw werk veiliger en prettiger maken. Om het comfort nóg verder te verhogen, kunt u daarom één van onze orthopedische inlegzolen in uw veiligheidslaarzen leggen.
Welke werklaarzen en welke maat werklaarzen u nodig heeft, hangt af van de specifieke producteigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Deze zijn vermeld in de productomschrijving en onze productspecialisten kunnen u er nog meer over adviseren.

Wat zijn goede werklaarzen?

Goede werklaarzen beveiligen u tegen gevaren op de werkvloer. Daarvoor zijn er veiligheidsklassen opgesteld. Zoals benoemd kunt u bij ons laarzen in elke klasse vinden. Hieronder worden de veiligheidsklassen van veiligheidslaarzen uitgelegd:

S1 – (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energie-absorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden.
S1P - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en ondoordringbare tussenzool.
S2 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot 60 minuten. Geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een ondoordringbare tussenzool. Deze biedt bescherming tegen doorsteken van scherpe voorwerpen.
S4 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool en energie absorberende hak.
S5 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool, energie absorberende hak, geprofileerde loopzool en penetratiebestendige tussenzool (tot 1100 N).

We hebben dus een breedt assortiment werklaarsen en veiligheidslaarzen met veel verschillende normeringen (S1, S1P, S2, S3, S4 en de S5 normering).

Een goede grip op alle ondergronden kan dus noodzakelijk zijn, evenals waterafstoting of waterdichtheid en slijtvastheid. Mede daarom zijn er laarzen met een veerkrachtige, dubbellaagse PU-zool en hebben bijna alle veiligheidswerklaarzen een stalen neus. De stalen neus beschermt u tegen vallende of scherpe voorwerpen. Kijk goed welke veiligheidsattributen uw werkomgeving vereist. Hoe moeten werklaarzen dan eigenlijk zitten? Comfortabel en soepel. Kom gerust bij ons de werklaarzen die u op het oog heeft passen om daar zeker van te zijn.

Waar werklaarzen kopen?

Bij Carel Lurvink vindt u gegarandeerd werklaarzen die het meest passend zijn voor uw situatie. Wij bieden werklaarzen van hoogstaande merken en met uitzonderlijke comfort.
U kunt kiezen uit laarzen die gemaakt zijn van leder, nubuck, polyurethaan, PU, PVC of schapenvacht. Lederen laarzen zijn vaak waterafstotend (soms ook waterdicht) en zijn populair vanwege een hoog loopcomfort. Ook veroorzaken ze minder snel blaren in vergelijking met rubberen veiligheidslaarzen. Rubberen veiligheidslaarzen zijn altijd vloeistofdicht en ook hygiënischer, waardoor ze goed geschikt zijn voor de voedingsindustrie. De veiligheidslaarzen in ons assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor de voedingsindustrie zijn door een extra glad ontwerp eenvoudig te reinigen en beschikken over een antibacteriële voering.
Uw geschikte werklaars hangt maar net af van uw werkzaamheden en uw voorkeur. Op onze website kunt u gemakkelijk uw voorkeur voor maat, kleur, hoogstaand merk (Bekina, Diadora Utility, Dunlop, Emma of Bata), materiaal, mode en/of veiligheidsklasse aankruisen. Wij hebben ook gevoerde werklaarzen voor koudere dagen.
Neem een kijkje op onze website om de perfecte veiligheidslaarzen voor uw werkomgeving te vinden en raadpleeg ons om zeker te zijn van uw keuze.

Meer informatie over de juiste werklaarzen voor uw werksituatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren