Filters

Werklaarzen

26 producten

37-38
39-40
41
44-45
42
43
46
47
48

Werklaarzen voor u

Bij Carel Lurvink begrijpen we het belang van werklaarzen die zowel praktisch als comfortabel zijn. We bieden een uitgebreid assortiment werklaarzen voor zowel dames als heren, zodat iedereen de juiste bescherming kan vinden voor de gevaren op de werkvloer. Onze laarzen zijn beschikbaar in verschillende veiligheidsklassen (S1, S1P, S2, S3, S4 en S5 normering) en van diverse merken.
werklaarzen, ook bekend als werklaarzen, winnen steeds meer aan populariteit in diverse branches. Dit komt omdat het loopcomfort aanzienlijk is verbeterd. Wij geloven dat werklaarzen niet alleen veilig, maar ook comfortabel moeten zijn. Ze moeten uw werk niet alleen veiliger, maar ook prettiger maken. Om het comfort nog verder te verbeteren, bieden we orthopedische inlegzolen die u in uw veiligheidslaarzen kunt plaatsen.
Het kiezen van de juiste werklaarzen en maat hangt af van de specifieke eigenschappen van het product en de toepassingsmogelijkheden. Deze informatie is te vinden in de productomschrijving, en onze productspecialisten staan klaar om u verder te adviseren. Bij Carel Lurvink staan veiligheid en comfort centraal, zodat u met vertrouwen en gemak uw taken op de werkvloer kunt uitvoeren. S1 – (Lederen) werklaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energie-absorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden.

Verschillende veiligheidsnormeringen

S1P - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en ondoordringbare tussenzool.
S2 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot 60 minuten. Geschikt voor natte werkomstandigheden.
S3 - (Lederen) veiligheidslaarzen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een ondoordringbare tussenzool. Deze biedt bescherming tegen doorsteken van scherpe voorwerpen.
S4 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool en energie absorberende hak.
S5 – Veiligheidslaarzen volledig van rubber of polymeer met een antistatische zool, energie absorberende hak, geprofileerde loopzool en penetratiebestendige tussenzool (tot 1100 N).

De kwaliteit van Dunlop werklaarzen

Veiligheid staat voorop bij Dunlop, en hun werklaarzen zijn ontworpen om je voeten te beschermen tegen een breed scala aan risico's op de werkvloer. Deze laarzen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn voorzien van stalen neuzen die je tenen beschermen tegen vallende voorwerpen. Bovendien zijn ze vaak uitgerust met antislipzolen die zorgen voor grip, zelfs op gladde oppervlakken. Dunlop begrijpt het belang van veiligheid op de werkplek en heeft daarom geïnvesteerd in geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat hun laarzen voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Zit goed met de werklaarzen van Emma

Emma heeft zich gepositioneerd als een merk dat werklaarzen produceert voor professionals in diverse sectoren, en hoewel ze een zekere mate van erkenning genieten onder werknemers wereldwijd, worden hun werklaarzen met name gewaardeerd vanwege hun robuustheid en uitvoeringsvermogen, zonder overdreven opsmuk, wat een no-nonsense benadering van werkschoeisel weerspiegelt.

Werklaarzen kopen bij Carel Lurvink

Bij Carel Lurvink bent u verzekerd van het vinden van de perfecte werklaarzen die volledig aansluiten op uw behoeften. Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige merken werklaarzen die ongeëvenaard comfort bieden. Onze collectie omvat laarzen vervaardigd uit diverse materialen, waaronder leer, nubuck, polyurethaan (PU), PVC en schapenvacht. Lederen werklaarzen zijn vaak waterafstotend, en sommige zijn zelfs volledig waterdicht. Ze zijn populair vanwege hun uitstekende loopcomfort en verminderen het risico op blaren in vergelijking met rubberen werklaarzen. Aan de andere kant zijn rubberen werklaarzen altijd vloeistofdicht en bieden ze een hygiënische oplossing, wat hen bijzonder geschikt maakt voor de voedingsindustrie. Speciaal voor deze sector hebben we werklaarzen met een gestroomlijnd ontwerp, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn, en ze beschikken over een antibacteriële voering voor extra hygiëne. Meer informatie over de juiste werklaarzen voor uw werksituatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren